I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
Her zamanki halim kralMotivasyondan bana da verin başkanım çok pozitifsin fazla bu kadarı
Her zamanki halim kralMotivasyondan bana da verin başkanım çok pozitifsin fazla bu kadarı
Maşallah nazar değmeye, bu arada beni yakacaklar gördükleri yerdeHer zamanki halim kral
Amin inşAllah beni attılar bile çoktan içeriMaşallah nazar değmeye, bu arada beni yakacaklar gördükleri yerde
avni sen okuyacanAmin inşAllah beni attılar bile çoktan içeri
Salmıyonuz ki bu gece şafak operasyonu attılar yaka paça aldılar beniavni sen okuyacan
Alırlar benzin bitmiştir bsbssbbsBeni unuttular sjjsjsj
tüh be demiştik avniyi bırakın o okuyacak filozof olcak diyeSalmıyonuz ki bu gece şafak operasyonu attılar yaka paça aldılar beni
Sjsjsj umarımAlırlar benzin bitmiştir bsbssbbs
Valla dediğim gibi hatta biri kafama jopla vurdu gerisini hatırlamıyorumtüh be demiştik avniyi bırakın o okuyacak filozof olcak diye
BU arkadaşa eğitim affı verin salın gitsinValla dediğim gibi hatta biri kafama jopla vurdu gerisini hatırlamıyorum
Ben de dedim dinlemediler kiBU arkadaşa eğitim affı verin salın gitsin
Kolluk Kuvveti ManisaliEmre'ye söyle salar seni oBen de dedim dinlemediler ki
Dalmaz az önce bir tane simit istedim ağzımızdan burnumuzdan getirdi keşke istemeseydimKolluk Kuvveti ManisaliEmre'ye söyle salar seni o
Öyle olur ara sıra, alikerem'in selamı var de salar (Umarız)Dalmaz az önce bir tane simit istedim ağzımızdan burnumuzdan getirdi keşke istemeseydim
Onu da denedim hangisinin dediÖyle olur ara sıra, alikerem'in selamı var de salar (Umarız)
Siz ne dediniz? (Bu nası heyet birbirinden haberi yok sjsjsj)Onu da denedim hangisinin dedi
Bende dedim nasıl yani başladı saymaya 5 tane isim saydı sonra anladım ki Ali Kerem Galatasaraylıymış @alikeremSiz ne dediniz? (Bu nası heyet birbirinden haberi yok sjsjsj)
Neden salmadı gsli olduğu için mi?Bende dedim nasıl yani başladı saymaya 5 tane isim saydı sonra anladım ki Ali Kerem Galatasaraylıymış @alikerem
Anlamadım ki söylemiyor daNeden salmadı gsli olduğu için mi?