Bu nasıl iştir ? Okuyacak adam nasıl salınmaz açıklama yapılsın derhal ! (Aşırı realistim sjsjjj)Anlamadım ki söylemiyor da
Bu nasıl iştir ? Okuyacak adam nasıl salınmaz açıklama yapılsın derhal ! (Aşırı realistim sjsjjj)Anlamadım ki söylemiyor da
gsli oldugum icin mobbing yiyom avni size geliyorum benBende dedim nasıl yani başladı saymaya 5 tane isim saydı sonra anladım ki Ali Kerem Galatasaraylıymış @alikerem
Katılıyorum (3 ekmek, bir yatak razıyım he birde şarj aletimi kim dızladıysa geri getirsin şarjım yok)Bu nasıl iştir ? Okuyacak adam nasıl salınmaz açıklama yapılsın derhal ! (Aşırı realistim sjsjjj)
Gel gel (taktik işe yaradı)gsli oldugum icin mobbing yiyom avni size geliyorum ben
kaan çalms vergi kasma diyeKatılıyorum (3 ekmek, bir yatak razıyım he birde şarj aletimi kim dızladıysa geri getirsin şarjım yok)
Gel gel (taktik işe yaradı)
Üzdükaan çalms vergi kasma diye
Ben bilmem yanı başında KollukKuvveti var ona sorKatılıyorum (3 ekmek, bir yatak razıyım he birde şarj aletimi kim dızladıysa geri getirsin şarjım yok)
Abdullah naberKatılıyorum (3 ekmek, bir yatak razıyım he birde şarj aletimi kim dızladıysa geri getirsin şarjım yok)
İyidir abi sendenAbdullah naber
Cvp vermiyorBen bilmem yanı başında KollukKuvveti var ona sor
Gel genele azİyidir abi senden
Simidini çal (Her zaman işe yarar)Cvp vermiyor
Orası sarmıorGel genele az
Xnxxbbxbxbxx denedim yangın tüpünü üstüme boşalttı renk değişimi yaşadımSimidini çal (Her zaman işe yarar)
Başkanım yanınıza geldim hemen karşı koridorda nezarete aldılarXnxxbbxbxbxx denedim yangın tüpünü üstüme boşalttı renk değişimi yaşadım
HaydaBaşkanım yanınıza geldim hemen karşı koridorda nezarete aldılar
Ne yapalım başkan bir ben kalmıştım. Hem herşeye izin verdiler. Yayın yapabiliyorum
Nezaretten Aleyküm selamSelamün aleyküm