Tankların üstüne çiçek böcek çizecek heralde ne bilemSanat bakanının oyuna nasıl bir getirisi olacakmış doshdoəjdoəkdoəj
Tankların üstüne çiçek böcek çizecek heralde ne bilemSanat bakanının oyuna nasıl bir getirisi olacakmış doshdoəjdoəkdoəj
Abisine bir destek ve gol kendisine ait sözü olmadan güzel yazılar tebriksSanat bakanının oyuna nasıl bir getirisi olacakmış doshdoəjdoəkdoəj
Erene yüklen erene bırak sen üstünü şimdiAbisine bir destek ve gol kendisine ait sözü olmadan güzel yazılar tebriks
CpəhcoəjoxəjoxjanəzTankların üstüne çiçek böcek çizecek heralde ne bilem
Sen kim olduklarını gayet iyi biliyorsun beni yorma ))) kendi çapında eğlen benim fikirlerimi bilmeden konuşmaAbilerim kim hdjdhdhdhd ne boş çarsın sen
Ötede ağla ya da kudur sjjsjdjdjdjdjdjdjjddSen kim olduklarını gayet iyi biliyorsun beni yorma ))) kendi çapında eğlen benim fikirlerimi bilmeden konuşma
Yüklen Emre yüklen. Sen kimsin de abilerin gelsin de bak bu fırsatı kaçırmaSen kim olduklarını gayet iyi biliyorsun beni yorma ))) kendi çapında eğlen benim fikirlerimi bilmeden konuşma
Ben niye kudurayım sen kudur sözcülerinin yazılarını copy paste eden tek kişiÖtede ağla ya da kudur sjjsjdjdjdjdjdjdjjdd
Seni tanımasam belki 1 saniyeliğine inanabilirdim yazdıklarına. Neyse çok bulaşmıyorum yarın banlanır gidersin zaten Darbe Yönetimine Açık Çağrımdır şu çocuğa sanat bakanlığı kurun da az sevinsinBen niye kudurayım sen kudur sözcülerinin yazılarını copy paste eden tek kişi
Seni tanımasam ben yorum yapmazdım sana da yaptığım yorumlara da acıdım şimdi.. neyse abilerinden feyz almaya devam et belki siyasette bir yere gelirsin sen gene katakulli yaparak ben şimdilik işlerime yönelecegim boş işler bakanlığı için cv vermen yeterli olacakSeni tanımasam belki 1 saniyeliğine inanabilirdim yazdıklarına. Neyse çok bulaşmıyorum yarın banlanır gidersin zaten Darbe Yönetimine Açık Çağrımdır şu çocuğa sanat bakanlığı kurun da az sevinsin
TmSeni tanımasam ben yorum yapmazdım sana da yaptığım yorumlara da acıdım şimdi.. neyse abilerinden feyz almaya devam et belki siyasette bir yere gelirsin sen gene katakulli yaparak ben şimdilik işlerime yönelecegim boş işler bakanlığı için cv vermen yeterli olacak
Seni tanımasam belki 1 saniyeliğine inanabilirdim yazdıklarına. Neyse çok bulaşmıyorum yarın banlanır gidersin zaten Darbe Yönetimine Açık Çağrımdır şu çocuğa sanat bakanlığı kurun da az sevinsin
Ben bir sucuklu yanınada Niğde gazozuDarbe yönetimi: sucuklu mu olsun kaşarlı mi??
Karışık tercih ederimDarbe yönetimi: sucuklu mu olsun kaşarlı mi??
KarışıkDarbe yönetimi: sucuklu mu olsun kaşarlı mi??
ya heheElbet bunların hesabı sorulacak
Ne bir kez dahamı 5 yemek istiyorsunuzya hehe
tüh be@alikerem ama biz böyle konuşmamıştık
ya ne alakasi var qjekqeknnednfNe bir kez dahamı 5 yemek istiyorsunuz