Niye sen viple mi makam alıyorsunVip 2 mi? Vip 3 mü?
Niye sen viple mi makam alıyorsunVip 2 mi? Vip 3 mü?
Meryem başkanı kınarsan her ay vip3 ün benden sözEğer bana hediye alacaksanız vip3 lütfen.
Yok oğuzhan oNiye sen viple mi makam alıyorsun
Ben vip3 ü alıp para biriktirip kumar oynuyorumNiye sen viple mi makam alıyorsun
Oy veren herkese vip dağıtacağını söyleyip seçimi kaybeden oğuzhancım mıYok oğuzhan o
Yoksa başka birinden mi bahsediliyorOy veren herkese vip dağıtacağını söyleyip seçimi kaybeden oğuzhancım mı
AynenOy veren herkese vip dağıtacağını söyleyip seçimi kaybeden oğuzhancım mı
Bana sizmișsiniz gibi geldi amaYok oğuzhan o
Haram harammBen vip3 ü alıp para biriktirip kumar oynuyorum
Ben mi gelseydim acabaDenizliye kim gelecek @Emreİzmir ?
Yido gelsin ama o olmuyorsa sen gel!Ben mi gelseydim acaba
Çok net bir şekilde belirteyim herkes görsün. Değil vip 3 , vip 10 olsa bu oyunda hediye edilse ben Meryem başkanı kınamam. Baştacı bir insan o. Ters düşersem oyunu siler giderim o dereceMeryem başkanı kınarsan her ay vip3 ün benden söz
Vekillik bana göre değil vali olmayı seviyorumYido gelsin ama o olmuyorsa sen gel!
Başkanım partimizden bir arkadaşımız bursa valisi olmak istiyor. Siz başka bir şehire gitseniz de o vali olsa olur mu? Diye sormuştun bana meryem. Ben ne dedim? Tabii ki olur önemli olan partimizden birilerinin valilik makamında olması! Şimdi sen bana vip3 le mi makam alıyorsun diyorsun he eyvallah meryem başkanBana sizmișsiniz gibi geldi ama
@Derebeyi.. Aldın mı cevabınıÇok net bir şekilde belirteyim herkes görsün. Değil vip 3 , vip 10 olsa bu oyunda hediye edilse ben Meryem başkanı kınamam. Baştacı bir insan o. Ters düşersem oyunu siler giderim o derece
Sana mi sorcaz sen kimsin bak işine halkimiz ordumuz yan yana yürütürüz bütün süreçleri seçim+darbe demokratik bir şekilde yenildiniz halen ağlıyorsunuz buralardaBu dönem Bol Bol Yasalar Oylamalar bekliyoruz sizden. Dev hizmetler yapmayı unutmayın sakın işlevsiz Meclisi ( çoğunluğunuz olmasına rağmen ) işlevli hale getirin tamam mı yavrucaklarım hadi muah
Vali olarak gelVekillik bana göre değil vali olmayı seviyorum
Ben Ordu ya uçtum ve o dönem Bursa valiliğim kesin iken vali olamamıştım. Bari sen haksızlık etmeseydin bana canın sağolsunBaşkanım partimizden bir arkadaşımız bursa valisi olmak istiyor. Siz başka bir şehire gitseniz de o vali olsa olur mu? Diye sormuştun bana meryem. Ben ne dedim? Tabii ki olur önemli olan partimizden birilerinin valilik makamında olması! Şimdi sen bana vip3 le mi makam alıyorsun diyorsun he eyvallah meryem başkan