Abi naptin sesi buraya kadar geldiE o zaman beni de alsaysınız meclise
Abi naptin sesi buraya kadar geldiE o zaman beni de alsaysınız meclise
06-08 efsane chelsea kadrosu daha iyiKadroya bak sanarsın 2005 Milan kadrosu ⭐️
Yaw direkt darbe yapıp makamları ele geçirsek anlarım da referanduma gidip kazandık hala ağlıyolarHalk size demokrasi dersi verdi daha halen ağlıyorsunuz biz Halk Asker el ele dedik sizleri inandiramadik
İla erencim ya sesli güldüm wallaMeclise Bomba düşse tek kayıp Bomba olurdu öyle bir Meclis olmuş djdjjdjdjdjdb
BakacazHalk size demokrasi dersi verdi daha halen ağlıyorsunuz biz Halk Asker el ele dedik sizleri inandiramadik
bu doru.06-08 efsane chelsea kadrosu daha iyi
meclise bomba düşse tek kayıp bomba olurdu demiş meclisi bombaladık tek kayıp bomba oldu öyle bir liste vardı doğru diyor şimdi bunu düzelttikYaw direkt darbe yapıp makamları ele geçirsek anlarım da referanduma gidip kazandık hala ağlıyolar
Aynen ole reis bunlar ne diyor ne yapiyor belli değil kendinde değil bunlarYaw direkt darbe yapıp makamları ele geçirsek anlarım da referanduma gidip kazandık hala ağlıyolar
Yeterince yalaklanamamış@Emreİzmir yido neden yok burda?
Abaküs verdim onu sayiyordur başkanım yido baskan@Emreİzmir yido neden yok burda?
Yeterince yalaklanamamış
Hahahaahha 🫡🫶Abaküs verdim onu sayiyordur başkanım
Sen bir göz doktoruna görün bence listeyide göremiyorsun@Emreİzmir yido neden yok burda?
Şimdi gelip eski vekilliğini isticekmeclise bomba düşse tek kayıp bomba olurdu demiş meclisi bombaladık tek kayıp bomba oldu öyle bir liste vardı doğru diyor şimdi bunu düzelttik
Şimdi gelip eski vekilliğini isticek
Çok fazla hemde@mrym04 çok kiricisin
Bu neye gülüyor açıkta bir şey mi gördün