GKB - Görevden Alınan Milletvekilleri (3 Kişi İçeride)

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Hemde șuan kavga ettiğin kișileri övmüștün o hesapta ve evet o partiyi yașatıcam diyip ismiyle açmıștın partiyi
Ha yükselen gençliği diyorsun. İşte insan bazen yanılabiliyor meryem naparsın. O değil paralarıma yazık oldu o çöp yuvasının adını yaşatıca diye. Bak ben onları övmüşüm arkalarından ama onlar omurgasız çıktı

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
Ha yükselen gençliği diyorsun. İşte insan bazen yanılabiliyor meryem naparsın. O değil paralarıma yazık oldu o çöp yuvasının adını yaşatıca diye. Bak ben onları övmüşüm arkalarından ama onlar omurgasız çıktı
Yallaaaahhh kaç para harcadın söyle fazlasıyla atayım , paracılarla işimiz yok

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bizler hepinizin vekili yiz arkadaşlar kimseyi dislamayacagiz herkese eşit yaklasacagiz sizlere her makamı almak isteyen sizi arka plana atan şahıslar gibi yaklaşmayacağız 😀😀
yoo biz kendimizin ve yandaşlarımızın vekiliyiz oturup bunlara tasarımı hazırlıcam işim gücüm yok başlarına çöktük karabasan gibi aldık makamlarını şimdi 1 ay güzelce dinlenip papatya çayı içebilirler :)

mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı
Çokta güzel övmüștün 2 kișiyide kötülemiștin

KURT 77

Üye
Vatandaş
yoo biz kendimizin ve yandaşlarımızın vekiliyiz oturup bunlara tasarımı hazırlıcam işim gücüm yok başlarına çöktük karabasan gibi aldık makamlarını şimdi 1 ay güzelce dinlenip papatya çayı içebilirler :)
Kardesim yapma da ağlayan insana vurulmaz düşene tekme atılmaz nasıl bukadar vicdansız oldun sen 😀😀

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yav susayım diyorum yüzsüz hala burda insanlara laf atmaya ugrasiyor binbir surat bunu forumda hakaret eşliğinde ugurladik zamanında
yav boşver bunlar arkada konuşmuş 1 ay napacaz nasıl tutunacaz dayanamayız biz makamsız parasız gidelim forumda ban yiyelim yanımızdada kimi götürürsek kardır onlarda oynamasın diye düşünmekten kafayı yemişler çünkü yapabilecekleri icraat 0 yok yani yokun açılımıda yok