Sana mi sorcaz sen kimsin bak işine halkimiz ordumuz yan yana yürütürüz bütün süreçleri seçim+darbe demokratik bir şekilde yenildiniz halen ağlıyorsunuz buralarda
Sana mi sorcaz sen kimsin bak işine halkimiz ordumuz yan yana yürütürüz bütün süreçleri seçim+darbe demokratik bir şekilde yenildiniz halen ağlıyorsunuz buralarda
Șu orduya git dediğim derebeyi mi çözemedim isminle gel kesin ve net olunBaşkanım partimizden bir arkadaşımız bursa valisi olmak istiyor. Siz başka bir şehire gitseniz de o vali olsa olur mu? Diye sormuştun bana meryem. Ben ne dedim? Tabii ki olur önemli olan partimizden birilerinin valilik makamında olması! Şimdi sen bana vip3 le mi makam alıyorsun diyorsun he eyvallah meryem başkan
Yok gezicemVali olarak gel
Mert Kasırga o dönemki oyuncu adımȘu orduya git dediğim derebeyi mi çözemedim isminle gel kesin ve net olun
Buradan yappızı da ayrıca kınıyorum. 20 m başkanlık puanıyla geldi ordu valisi oldu bana inat. Git istanbula ol dimiȘu orduya git dediğim derebeyi mi çözemedim isminle gel kesin ve net olun
Öyle birini tanımıyorum Melih Ekici ye dedimMert Kasırga o dönemki oyuncu adım
Teröristleri arındırdıkMeclis o kadar boş ki bomba düşse sadece eko yapar
Melih ekici de olabilir evet çok hesabım vardı ben bile unutmuşum bak ahahahÖyle birini tanımıyorum Melih Ekici ye dedim
KaybolTeröristleri arındırdık
Șu beni dinlemediler diyip partiden ayrıldığın sonra parti kurup en iyi üyemizi davet ettiğin hesap hatırladımMelih ekici de olabilir evet çok hesabım vardı ben bile unutmuşum bak ahahah
Burda anlatmak istediğin ağır darbe yedik elden birsey gelmiyor avutamiyorumda kendimi rezillik paçamdan akıyor ama yinede kuyruğu mu dik tutmam lazım mıBu dönem Bol Bol Yasalar Oylamalar bekliyoruz sizden. Dev hizmetler yapmayı unutmayın sakın işlevsiz Meclisi ( çoğunluğunuz olmasına rağmen ) işlevli hale getirin tamam mı yavrucaklarım hadi muah
Parti mi kurmuşum benȘu beni dinlemediler diyip partiden ayrıldığın sonra parti kurup en iyi üyemizi davet ettiğin hesap hatırladım
En iyi üyeniz kim?Parti mi kurmuşum ben
Hemde șuan kavga ettiğin kișileri övmüștün o hesapta ve evet o partiyi yașatıcam diyip ismiyle açmıștın partiyiParti mi kurmuşum ben
Sizi gönderende yine halk oldu kardeşim ne bu ağlamalarHalkın seçtiği vekile Terörist diyen birisi daha raporlasam mi
B12 tavsiye ederim herșeyi de ben hatırlatamamEn iyi üyeniz kim?