Onu bunu sal siz kızılarmutu neden kapattınız da birilerine yamandınızmaks yapacakları iş bu onlar giderken biz yolu bitirmiş seminere başlamıştık sana dedim
Onu bunu sal siz kızılarmutu neden kapattınız da birilerine yamandınızmaks yapacakları iş bu onlar giderken biz yolu bitirmiş seminere başlamıştık sana dedim
Allah razı olsunSenide temizlikçi başı yapalım istersey
Emir almamO günü bekleme yav git söyle kimi gömdüysem
yok sadece yatıcaz bizBu dönem Bol Bol Yasalar Oylamalar bekliyoruz sizden. Dev hizmetler yapmayı unutmayın sakın işlevsiz Meclisi ( çoğunluğunuz olmasına rağmen ) işlevli hale getirin tamam mı yavrucaklarım hadi muah
Estağfurullah ben o kişilerin yanına geçmem yani içinde kalmasın diye dedim başkanımEmir almam
Sen bu toplu ban da oguzhan a sen ne dersen o havla de havlayayim diyen din dimiOnu bunu sal siz kızılarmutu neden kapattınız da birilerine yamandınız
şşşşş kafa ütüleme mobiletçi işineOnu bunu sal siz kızılarmutu neden kapattınız da birilerine yamandınız
Dinlenelim hak ettikyok sadece yatıcaz biz
Kesinlikle diğer dönem bunlar uğrasır meclis için yine darbe yapariz dnqkwnqjskDinlenelim hak ettik
Yok kalmazEstağfurullah ben o kişilerin yanına geçmem yani içinde kalmasın diye dedim başkanım
Kesinlikle diğer dönem bunlar uğrasır meclis için yine darbe yapariz dnqkwnqjsk
Nolur nolur söyle hadi. Baktınız sizden bir cacık olmaz altınok a yamanmışsınızşşşşş kafa ütüleme mobiletçi işine
lskdfklşdsgkşlsşlkgsdhdfhdfhdfhdf oymuşSen bu toplu ban da oguzhan a sen ne dersen o havla de havlayayim diyen din dimi
Aynen çaycımiz nerde çay getirsin @bekircannDinlenelim hak ettik
Aynen bro bendim o heSen bu toplu ban da oguzhan a sen ne dersen o havla de havlayayim diyen din dimi
Eymen noldu senin vekillik gitti gibi sankiO kadar pasifki bomba bile çarpmak istemez
Aynen Aras kargoMeclistekiler öle pasifiki bomba bile çarpmak istemez yidoo
Çok ağladınKaçıncı kattasın? Vekil dinlenme alanında ki çay ocağı mı?
Denizliye gel !Aynen Aras kargo