Sen ispatlama ben sana bulurum renkli cüzdan güzelimCüzdanlar tek renk elmacık sen nerde yaşıyorsun
Sen ispatlama ben sana bulurum renkli cüzdan güzelimCüzdanlar tek renk elmacık sen nerde yaşıyorsun
Oğuzhan karaktersizin tekiymiş. Bak meryem başkan ne diyor? Ben onların arkasından onları övmüşüm, o kadar kıymet vermişim. Onlar için oyun kariyerimi yakıp itin köpeğin ağzına düşmüşüm. Ama o çukur olmuş.Oguzhana havla digin doğru mu peki öyle yazmıştı doğru mu
Buda yalan yuva yapmış ağzınaBana bir şey diyemez 3 senedir arkadaşız beraber aynı partide başladık ayrı partiler de olduk ittifak yaptık karşı karşıya olduk birbirimize hiç ağız bozmadık
Bozar bozar biraz eleştir sana da havla dedim havladın der öyle bir omurgasız oBana bir şey diyemez 3 senedir arkadaşız beraber aynı partide başladık ayrı partiler de olduk ittifak yaptık karşı karşıya olduk birbirimize hiç ağız bozmadık
Sen dedin mi demedin mi onu söyle bana kelime yapma çokOğuzhan karaktersizin tekiymiş. Bak meryem başkan ne diyor? Ben onların arkasından onları övmüşüm, o kadar kıymet vermişim. Onlar için oyun kariyerimi yakıp itin köpeğin ağzına düşmüşüm. Ama o çukur olmuş.
Cuzdanlarin renkleri çoktan değişmiş haberin yok muyduŞükür kimseye yalvarmadim bak ne diyorum ispatlamazsan rengi değişir cüzdanın haberin olsun
E senin için bu kurt falan değil kadınlara yalakalık yapan çakalın teki dediBana bir şey diyemez 3 senedir arkadaşız beraber aynı partide başladık ayrı partiler de olduk ittifak yaptık karşı karşıya olduk birbirimize hiç ağız bozmadık
Sen hala konuşuyorsun ha güzellikBuda yalan yuva yapmış ağzına
Ahahahaja teşekkür ederim kurt abiSen dedin mi demedin mi onu söyle bana kelime yapma çok
Bak ben sana bundan sonra ne yapman gerektiğini dair öğüt veriyorum çok millete saldırmaya çalışma geçmişin leş herkes seni kolayca yipratabilir o yüzden geçmişi kurcalama çok güzelce oyunu oyna yeni oyuncular la tartış onlar geçmişini bilmez vuramaz seni eşit şekilde tartışırsin
İnan öyle birsey o değil sen değil 7 düvel diyemez o yüzden hiç üstüme almıyorum ama sen havladın kesinE senin için bu kurt falan değil kadınlara yalakalık yapan çakalın teki dedi
Kurt sever yalakaligiİnan öyle birsey o değil sen değil 7 düvel diyemez o yüzden hiç üstüme almıyorum ama sen havladın kesin
Valla ben bilmem ister inaaan ister inanma. Ben o banlıyken arkasından onu savunduğum için havladın diyorsa o da onun şerefi. Herkes şerefine göre konuşurİnan öyle birsey o değil sen değil 7 düvel diyemez o yüzden hiç üstüme almıyorum ama sen havladın kesin
Konuşurum da sen hangi yüzle konuşuyorsunSen hala konuşuyorsun ha güzellik
Yani kurt arkandan kimler neleeeer neler dediler bırak 7 düveli sen. Ben en azından yüzüne söylüyorum bakİnan öyle birsey o değil sen değil 7 düvel diyemez o yüzden hiç üstüme almıyorum ama sen havladın kesin
Övüpte böyle konușman da ne biliyimOğuzhan karaktersizin tekiymiş. Bak meryem başkan ne diyor? Ben onların arkasından onları övmüşüm, o kadar kıymet vermişim. Onlar için oyun kariyerimi yakıp itin köpeğin ağzına düşmüşüm. Ama o çukur olmuş.
Tekiymiş dedim bak dikkatini çekerim! İşte övdük savunduk diye havladı olduk ne diyeyim yaniÖvüpte böyle konușman da ne biliyim
Yüzüme diyenler in akıbeti iyi olmadı darısı galiba başınaYani kurt arkandan kimler neleeeer neler dediler bırak 7 düveli sen. Ben en azından yüzüne söylüyorum bak
Kurt hiç bir şeyi üstüne alınmaz yapar yapar kaybolurYani kurt arkandan kimler neleeeer neler dediler bırak 7 düveli sen. Ben en azından yüzüne söylüyorum bak
Naptın mesalaYüzüme diyenler in akıbeti iyi olmadı darısı galiba başına
Sen ateş olsan cürmün kadar bile yer yakamazsın. Uza birader hadi fazla kafa şişirdin senYüzüme diyenler in akıbeti iyi olmadı darısı galiba başına