Şikayetvar a yazmış işte napcak başkaNaptın mesala
Şikayetvar a yazmış işte napcak başkaNaptın mesala
Bunun bi abisi vardı almış eline boncuklu tabancayı ona buna ateş ediyordu. Geri yapmayı da iyi bilirdi ama. Ya kral ben öyle demek istemedim sen yanlış anladın falan diyorduNaptın mesala
Abisi kimdi Emrullah miBunun bi abisi vardı almış eline boncuklu tabancayı ona buna ateş ediyordu. Geri yapmayı da iyi bilirdi ama. Ya kral ben öyle demek istemedim sen yanlış anladın falan diyordu
Yok geriyullah onun adıAbisi kimdi Emrullah mi
Ondan önce bir abisi daha vardi abisiz yapamazYok geriyullah onun adı
O kimdiOndan önce bir abisi daha vardi abisiz yapamaz
Bilmem hep abili yaşadığı için oyunda farkedermi ismiO kimdi
Görucez bakalım kedi sesinden korkan çocukSen ateş olsan cürmün kadar bile yer yakamazsın. Uza birader hadi fazla kafa şişirdin sen
O yüzden bunlar abi mabi diyorlar heeeep hep birilerinin ardına sığındıkları için başkasını da kendileri gibi sanıyorlarBilmem hep abili yaşadığı için oyunda farkedermi ismi
Ahahahah bana bi gösterin ya artık. Biriniz de çıkın havaya çata pat sıkacağınıza bi gösterin artıkGörucez bakalım kedi sesinden korkan çocuk
Kurt Oğuzhan abisinin yanına gitmiş, magirusta fatihe sığınmışO yüzden bunlar abi mabi diyorlar heeeep hep birilerinin ardına sığındıkları için başkasını da kendileri gibi sanıyorlar
Bu iyiydiBeyler ona buna sallıyorsunuz iyi güzel boncuklu silah fln diyorsunuz iyi baya iyi hadi bakalım delikanlı insanlar sizi siz baya iyisiniz ha derekizi ile sinek valesi ahmet
Ne göstereyim sana sabahtan beri forumda ona buna laf atmaya çalışıyorsun ya işsiz güçsüz birisin yada evden dışarı salinmayan kuzu bir çocuksun ben sana ne gösterebilirim kiAhahahah bana bi gösterin ya artık. Biriniz de çıkın havaya çata pat sıkacağınıza bi gösterin artık
Biz sallamıyoruz sallayan sen ve senin abindi adres ver dedi verdim sonra oyundan kaçtıBeyler ona buna sallıyorsunuz iyi güzel boncuklu silah fln diyorsunuz iyi baya iyi hadi bakalım delikanlı insanlar sizi siz baya iyisiniz ha derekizi ile sinek valesi ahmet
Ona buna değil sana şuna atıyorum. He annem beni salmıyor evden bende sana artistleniyorum napimNe göstereyim sana sabahtan beri forumda ona buna laf atmaya çalışıyorsun ya işsiz güçsüz birisin yada evden dışarı salinmayan kuzu bir çocuksun ben sana ne gösterebilirim ki
Yav abi mabi işleri 2 sene evvelden kaldı bırak sen boş lafları senin tek abin benim anlat derdini ben oguzhanla konuştum o havlama konusunu daha açmayacak üzüldüğünü hissettimBiz sallamıyoruz sallayan sen ve senin abindi adres ver dedi verdim sonra oyundan kaçtı
senin gibi büşraya sığınıp ağlamamışız ne güzel işte abicimKurt Oğuzhan abisinin yanına gitmiş, magirusta fatihe sığınmış
Estağfurullah kardeşim böyle de canımı ye derdin olursa haber ver bana ben genç kardeşlerime her zaman saygı duyarım iyi bir eğitim iyi bir gelişim ile hersey hallolur Allaha emanet olOna buna değil sana şuna atıyorum. He annem beni salmıyor evden bende sana artistleniyorum napim
İyi olan ne? Sen bunların yoğun kuru sıkı zamanlarını biliyormusun? Kadın oyuncuların namusuna dil uzatırlardı mesela. Dc grupların da eğlenirlerdi kadın oyuncular hakkında! Tepki alınca da abilerini salarlardı üzerimize abileri de kaçardı. Sen ne anlatıyorsun şimal bacıBu iyiydi