Büşra kim lo?senin gibi büşraya sığınıp ağlamamışız ne güzel işte abicim
Büşra kim lo?senin gibi büşraya sığınıp ağlamamışız ne güzel işte abicim
Yine yeni oyuncu sanılmam üzdü ama olsun kendilerini çok iyi tanıyorum ben sizin böyle boş konuşmalarınız beni bağlamazİyi olan ne? Sen bunların yoğun kuru sıkı zamanlarını biliyormusun? Kadın oyuncuların namusuna dil uzatırlardı mesela. Dc grupların da eğlenirlerdi kadın oyuncular hakkında! Tepki alınca da abilerini salarlardı üzerimize abileri de kaçardı. Sen ne anlatıyorsun şimal bacı
Yav çoğul konuşma derede yüzen çocuk isim ver bak bu suç atmaya girer altından kalkamazsın eve tebligat gider valla ebeveynlerine hesap veremezsinİyi olan ne? Sen bunların yoğun kuru sıkı zamanlarını biliyormusun? Kadın oyuncuların namusuna dil uzatırlardı mesela. Dc grupların da eğlenirlerdi kadın oyuncular hakkında! Tepki alınca da abilerini salarlardı üzerimize abileri de kaçardı. Sen ne anlatıyorsun şimal bacı
Gayet iyi tanıyorsanız bunların yaptıklarını onaylıyorsunuz demektir. Teşekkür ederim başka sorum yokYine yeni oyuncu sanılmam üzdü ama olsun kendilerini çok iyi tanıyorum ben sizin böyle boş konuşmalarınız beni bağlamaz
Bu sizi hiç ilgilendirmez ve kim kimi onaylıyorsa onaylayabilir galiba eskiden kalma kuyruk acınız varGayet iyi tanıyorsanız bunların yaptıklarını onaylıyorsunuz demektir. Teşekkür ederim başka sorum yok
Gayet iyi tanıyorum ve size yalanlarınızı inandırabileceğiniz kişilere yönelmenizi tavsiye ediyorumGayet iyi tanıyorsanız bunların yaptıklarını onaylıyorsunuz demektir. Teşekkür ederim başka sorum yok
Bu magirus ve yancısı emirhan büşra ve ferhatın namusunu SİZİN dc grubunuz da eğlence malzemesi haline getirdiğin de, bizde bunu ortaya çıkardığımız da gelip küfürler savurmadınız mı? Sonra ordan da kovduk siziYav çoğul konuşma derede yüzen çocuk isim ver bak bu suç atmaya girer altından kalkamazsın eve tebligat gider valla ebeveynlerine hesap veremezsin
Çekoslavakya soykanBu sizi hiç ilgilendirmez ve kim kimi onaylıyorsa onaylayabilir galiba eskiden kalma kuyruk acınız var
Teşekkür ederimGayet iyi tanıyorum ve size yalanlarınızı inandırabileceğiniz kişilere yönelmenizi tavsiye ediyorum
Bosnak derebeyi nasılsınÇekoslavakya soykan
Üzülürsün soykan bak hayal kırıklığı yaşarsın ne yiğitler yitti gitti bu meydanlardaBu sizi hiç ilgilendirmez ve kim kimi onaylıyorsa onaylayabilir galiba eskiden kalma kuyruk acınız var
Bu bilgelik ne böyle seni zamanında ortaya alıp çok oynattılar galibaİyi olan ne? Sen bunların yoğun kuru sıkı zamanlarını biliyormusun? Kadın oyuncuların namusuna dil uzatırlardı mesela. Dc grupların da eğlenirlerdi kadın oyuncular hakkında! Tepki alınca da abilerini salarlardı üzerimize abileri de kaçardı. Sen ne anlatıyorsun şimal bacı
Hayir öyle bir şey olmadı ben gereken tepkiyi verdim gereken kişilere söyleyeceğimi söyledim bu durumu farklı yerlere çekmeye çalıştılar şimdi herkes kimin ne olduğunu anladı senlik bir durum yok yani benlik hiç yok şükür hiç bir kıza saygısızlığım olmadı seviyeli tartışma haricBu magirus ve yancısı emirhan büşra ve ferhatın namusunu SİZİN dc grubunuz da eğlence malzemesi haline getirdiğin de, bizde bunu ortaya çıkardığımız da gelip küfürler savurmadınız mı? Sonra ordan da kovduk sizi
Ne kastın beeeÜzülürsün soykan bak hayal kırıklığı yaşarsın ne yiğitler yitti gitti bu meydanlarda
E kardeş madem yapmadığın şeyler söylenince zoruna gidiyor daaa. Burada 2 saattir neden benim yapmadığım şeyler üzerinden boş boş konuşuyorsunHayir öyle bir şey olmadı ben gereken tepkiyi verdim gereken kişilere söyleyeceğimi söyledim bu durumu farklı yerlere çekmeye çalıştılar şimdi herkes kimin ne olduğunu anladı senlik bir durum yok yani benlik hiç yok şükür hiç bir kıza saygısızlığım olmadı seviyeli tartışma haric
yazık kıyamammmmmm öylemi olmuş alla alla üzülmeee senide malzeme haline getirmiştik o dönemler başkasını önemsemen iyi kendine değer vermene gerek yok zatenBu magirus ve yancısı emirhan büşra ve ferhatın namusunu SİZİN dc grubunuz da eğlence malzemesi haline getirdiğin de, bizde bunu ortaya çıkardığımız da gelip küfürler savurmadınız mı? Sonra ordan da kovduk sizi
Yok hava de havlıyayımmış, yok milletin ailevi değerlerine sövmüşüm, yok forumdam dışlayarak kovulmuşum yok partiler beni istemiyormuşE kardeş madem yapmadığın şeyler söylenince zoruna gidiyor daaa. Burada 2 saattir neden benim yapmadığım şeyler üzerinden boş boş konuşuyorsun
Üzülüyorum evet ama sanaÜzülürsün soykan bak hayal kırıklığı yaşarsın ne yiğitler yitti gitti bu meydanlardan
Efecik seni bu oyunda öyle bir malzeme haline getiricem ki aklın dimağın duracakyazık kıyamammmmmm öylemi olmuş alla alla üzülmeee senide malzeme haline getirmiştik o dönemler başkasını önemsemen iyi kendine değer vermene gerek yok zaten
Hadi kışÜzülüyorum evet ama sana