Yükselen Gençlik Darbe Duyurusu (5 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu magirus ve yancısı emirhan büşra ve ferhatın namusunu SİZİN dc grubunuz da eğlence malzemesi haline getirdiğin de, bizde bunu ortaya çıkardığımız da gelip küfürler savurmadınız mı? Sonra ordan da kovduk sizi 🤣
sonra olursa magarsus yaptı dersin ağlama mobiletçiiiii :)

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Hepsini yaptın kanıtlı delilli herkes şahit sen burdan hakaretler le gönderildin bir oyuncunun ailesine ettiğin küfürlerden dolayı
Kanıt nerde kanıt? Hani delil hani ispat? Daha o dönem dedim ispat edemeyen namerttir diye. O dönemin taraflı yönetimi kendi arkadaşlarından yana tavır aldılar. İşte bu kadar acizsiniz siz. Bu kadar küçük beyinlisiniz

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Kanıt nerde kanıt? Hani delil hani ispat? Daha o dönem dedim ispat edemeyen namerttir diye. O dönemin taraflı yönetimi kendi arkadaşlarından yana tavır aldılar. İşte bu kadar acizsiniz siz. Bu kadar küçük beyinlisiniz
Bak bugün buradaysam iftira olduğu ortaya çıktığı içindir. Hala iftiralar ile insan yıpratmaya çalışıyorsunuz haydi bakın işinize gücünüze fazla prim verdim size

KURT 77

Üye
Vatandaş
Ah çocuk ah en büyük delil vicdandır yedirebiliyorsan hakaretler küçük görmeler le dislanakarak gittiğin yerde hala yüzsüz gibi herkese laf atmayı oda senin duruşudur eski yönetim haklıydı seni yollamakla