He tamamDestekleme şansın vardı
He tamamDestekleme şansın vardı
Sen hala burda mısın yaHe tamam
Burdayım ya rahatsız mı oldun bak manisali denizliye senin geleceğini söylediSen hala burda mısın ya
Olduğum yere nasıl tekrar gelebilirim ki sen onu bırakta ceyhun nerde yaBurdayım ya rahatsız mı oldun bak manisali denizliye senin geleceğini söyledi
neden açık olsun ki sonucta darbe denen bir gerçek var?Darbe ile ilgili birşey söylemiyorum ama vali olarak bütün ay verilen emek tamamen boşa sanırım buda oyunun açığı olsa gerek diye düşünüyorum herkese kolay gelsin.
Banı var 🫤Olduğum yere nasıl tekrar gelebilirim ki sen onu bırakta ceyhun nerde ya
Hadi bee üzüldüm bak senin nasıl için el veriyor buna sende gitseneBanı var 🫤
🫤vekelati bana verdi senle uğraşmayıHadi bee üzüldüm bak senin nasıl için el veriyor buna sende gitsene
Cem de mi banlı şu 60 olan ha nokta vardı sonunda da🫤vekelati bana verdi senle uğraşmayı
farzetki uğrastım sayın hocam problemmi olur@alikerem bak sayın hocam uğrama böyle seylerle bosver yorma kendini
OlabilirCem de mi banlı şu 60 olan ha nokta vardı sonunda da
Bak sayın hocam anlamadinn sen benifarzetki uğrastım sayın hocam problemmi olur
Bana göre dedim zaten farkında mısınız kişilerin fikirlerini sormadım ki siz fikir beyan ediyorsanız da saygı duyarım size göre de sorun yoktur hayırlı akşamlarneden açık olsun ki sonucta darbe denen bir gerçek var?
ok kib byBana göre dedim zaten farkında mısınız kişilerin fikirlerini sormadım ki siz fikir beyan ediyorsanız da saygı duyarım size göre de sorun yoktur hayırlı akşamlar
qnwkqnsbqkskqnsndnBak sayın hocam anlamadinn sen beni
Nasıl olabilirOlabilir
ne yazmisim ki qnwnqnwnsSende sil