Yazman yetiyor konu onunla ilgili olmasa bile yazıcak illaSenin yaran ne burda sana ne ki kendisi cevaplayamiyor mu niye bu kadar zoruna gidiyor
Yazman yetiyor konu onunla ilgili olmasa bile yazıcak illaSenin yaran ne burda sana ne ki kendisi cevaplayamiyor mu niye bu kadar zoruna gidiyor
Onur zedeleyici mı daha dün seninle bu konuda şakalaştık şimdi ablan konuştu diyemi böyle diyorsunOnur zedeleyici yere giden şeyler role play olmuyor kardeşim. Senle de çok atıştık ama aramız bozulmadı değil mi??
Onur zedeleyici mı daha dün seninle bu konuda şakalaştık şimdi ablan konuştu diyemi böyle diyorsun
Konuşmak için konuşuyor başka vasıfları yokYazman yetiyor konu onunla ilgili olmasa bile yazıcak illa
Zamanı gelince öğrenirsinSeni ne yaptılar söylesene kapı zili falan mı çok ötüyosun
Konuşmak için konuşuyor başka vasıfları yok
Ha birde adam satmayı çok iyi biliyorlar
Kendisi çok güzel cevaplar sen merak etmeSenin yaran ne burda sana ne ki kendisi cevaplayamiyor mu niye bu kadar zoruna gidiyor
o cevaplıyosa sen neden cevap veriyosun sayın hocam 🫡Kendisi çok güzel cevaplar sen merak etme
Eee sen ne yapıyorsun şuan seni ilgilendiren bi konu yok niye burnunu soktun demekki kişi kendinden bilir işiYazman yetiyor konu onunla ilgili olmasa bile yazıcak illa
Bu seni alakadar etmez Ali hadi yuvana 🫡o cevaplıyosa sen neden cevap veriyosun sayın hocam 🫡
yuvamdayım alin 🫡Bu seni alakadar etmez Ali hadi yuvana 🫡
Kendinizle karıştırmayın bizi ne sizin gibi vasıfsızız nede adam sattıkKonuşmak için konuşuyor başka vasıfları yok
Ha birde adam satmayı çok iyi biliyorlar
Göremiyorumyuvamdayım alin 🫡
Partiler : Altın Ok PartisiGöremiyorum
Kendi aramızda konușuyoruz senlik birșey yokEee sen ne yapıyorsun şuan seni ilgilendiren bi konu yok niye burnunu soktun demekki kişi kendinden bilir işi
Ben görüyorsam ve benim hakkımdaysa benlik bir şey var başka bahane bulamadın mı söyleyecekKendi aramızda konușuyoruz senlik birșey yok
Yanlış adrestesin gözlerinimi kör ettiler burası altın ok mu kardeşimPartiler : Altın Ok Partisi
EvetYanlış adrestesin gözlerinimi kör ettiler burası altın ok mu kardeşim