A
A K G
Ziyaretçi
makam sevdasından hep fnwkwnddBunlar profilleri hala düzeltememiş mi
makam sevdasından hep fnwkwnddBunlar profilleri hala düzeltememiş mi
GörmeBen görüyorsam ve benim hakkımdaysa benlik bir şey var başka bahane bulamadın mı söyleyecek
Noldu bi yerlerin mi havalandı hemen hava yastığımı oldun çen bakimBunlar profilleri hala düzeltememiş mi
Yalvarsınlar 2 harçlık atim makam yokmakam sevdasından hep fnwkwndd
Defol git görmeyeyim
Artıkçılarla konuşmuyorum git bişeler yap gel öyle yeni üyeNoldu bi yerlerin mi havalandı hemen hava yastığımı oldun çen bakim
qkwjqjwjwndYalvarsınlar 2 harçlık atim makam yok
Görüyoruz kimlerin makam sevdalısı olduğunumakam sevdasından hep fnwkwndd
Ay çok korktum hemen gidiyorumDefol git görmeyeyim
Elimi öpersen harçlık atarım kardeşim para için makama ihtiyacımız yok.Yalvarsınlar 2 harçlık atim makam yok
görüyoruzGörüyoruz kimlerin makam sevdalısı olduğunu
Lafların tükenmiş bakıyorum rastgele copy yapıyorsun ama ayıptır eskisin ya senden daha çok yaratıcılık bekliyorumArtıkçılarla konuşmuyorum git bişeler yap gel öyle yeni üye
Şakacı 23 gün Bekir seni kaçıncı günün abisi gel sana 10k taş çekeyim ama çantamı taşı hergünElimi öpersen harçlık atarım kardeşim para için makama ihtiyacımız yok.
Makam için darbe yapmadınızmı eeee daha ne konuşuyorsunuz sülük gibigörüyoruz
Ama karşıda kalanlar hep bunlar ne yapayım bakıyorum derebeyiyle aynı zekada eren alin semihi hepsi aynı ne diyeyim sizeLafların tükenmiş bakıyorum rastgele copy yapıyorsun ama ayıptır eskisin ya senden daha çok yaratıcılık bekliyorum
Şükürler olsun üyelerimin ihtiyacı yok rüşveteŞakacı 23 gün Bekir seni kaçıncı günün abisi gel sana 10k taş çekeyim ama çantamı taşı hergün
Rüşvet değil bu işçilikŞükürler olsun üyelerimin ihtiyacı yok rüşvete
Sana hak veriyorum kardeşim bizim zekamıza erişemediğin için çok haklısınAma karşıda kalanlar hep bunlar ne yapayım bakıyorum derebeyiyle aynı zekada eren alin semihi hepsi aynı ne diyeyim size
Aynen aynen tokum ama yiyeyim bariRüşvet değil bu işçilik