Fatih TUTUK yada Emreİzmir ile yapacağım ama çok büyük tartışma çıkmasından korkuyorumHamza şu röportajları arttırda biraz ekşınlık olsun
Fatih TUTUK yada Emreİzmir ile yapacağım ama çok büyük tartışma çıkmasından korkuyorumHamza şu röportajları arttırda biraz ekşınlık olsun
yap yap sadhgasdasdsaFatih TUTUK yada Emreİzmir ile yapacağım ama çok büyük tartışma çıkmasından korkuyorum
Mehmeti şişlemişleeerr asdhagsdfasdsaBak şu yazıları yazarken benim koğuşta yazma
@ManisaliEmre tavsiye ederim bol ekşınlı röportaj olur sadasdasdasFatih TUTUK yada Emreİzmir ile yapacağım ama çok büyük tartışma çıkmasından korkuyorum
Sorulara ve cevaplara bağlı ddskdksdksaBan yemeyiz dimi
sdfsdfsdfsdfdsgdsgdfg@ManisaliEmre seni röportaja alırım ama kavga çıkarma sakın
Ne yapalım adam içindekileri dökerse kavga çıkar konu kilitlenirsdfsdfsdfsdfdsgdsgdfg
doğru söyledin kralNe yapalım adam içindekileri dökerse kavga çıkar konu kilitlenir
Çokmu kavgacıyım ordan bakınca@ManisaliEmre seni röportaja alırım ama kavga çıkarma sakın
Sizce şuan içindekilerinizi söyleseniz kavga çıkar mı ? Çıkmaz mı ?Çokmu kavgacıyım ordan bakınca
ÇıkmazSizce şuan içindekilerinizi söyleseniz kavga çıkar mı ? Çıkmaz mı ?
🫡Peki yarın saat 15.00'da aktif olun
Bundan sonra ancak semazenler gibi yerinizde dönüp durursunuzGeri dönüşümüzü bekleyiniz.