Abilerim ne derse oAaa ayıp ediyorsun abilerinden emir almıyor musun sen? Hadi git al, bu arada Tankına mukayet ol ezebilirler
Abilerim ne derse oAaa ayıp ediyorsun abilerinden emir almıyor musun sen? Hadi git al, bu arada Tankına mukayet ol ezebilirler
Banada röportaj yapcanmı beO emir aldığın abilerine söyle seni daha çok eğitsinler
Dirilişin isen hayır. Çunki o yandaş medyaBanada röportaj yapcanmı be
Agam sıra sıra gelin tüm herkes mi benimle ister ?Banada röportaj yapcanmı be
Yooo dirilişten bir arkadaşla röportaj yapacağız sshhshshDirilişin isen hayır. Çunki o yandaş medya
Aferin öğrenmişsin senAbilerim ne derse o
Evet herkes seni istiyoAgam sıra sıra gelin tüm herkes mi benimle ister ?
Medya değilmişsin yapacaksın. Benimlede yapıcaksın. En sonda medyamız hakkında ne düşünüyorsun diye soracaksın ve ben de medyan hakkında gerekli olan her şeyi söyleyeceğimAgam sıra sıra gelin tüm herkes mi benimle ister ?
knk askeri vali olarak atandığımda röportaj yapalımıAgam sıra sıra gelin tüm herkes mi benimle ister ?
Talep olarak dikkate alındı ve talebiniz reddedildi.Medya değilmişsin yapacaksın. Benimlede yapıcaksın. En sonda medyamız hakkında ne düşünüyorsun diye soracaksın ve ben de medyan hakkında gerekli olan her şeyi söyleyeceğim
Hani kapatacaktınız ne oldu ?Evet herkes seni istiyo
Yapalım kankamknk askeri vali olarak atandığımda röportaj yapalımı
Yanlış olduğun partilere git o zamanTalep olarak dikkate alındı ve talebiniz reddedildi.
Tamam knkmYapalım kankam
Yoo uygun bir dille söyleyen herkesi kabul ettim. Ultimatom gönderen ManisaliEmre yi bileYanlış olduğun partilere git o zaman
Yalnız söylediğim arkadaş kabul ettiYürek medyaya ve bazı başkanlara bildirim olabilir mi bu? Üslubu bozuk, patavatsız sözcükler kullananlar ne yayınlara ne de söylemler içinde bulunsun forumda yok abiler yok bilmem ne yani çocuk muyuz hepimiz yetişkin insanlarız liyakatli konuşmalar yaparsak hepimiz sıkıntı kalmayacak
Şuan şahsi olarak konuşuyorum. Söylemlerinizde haklısınız fakat oyunda benim gibi gençlerde var bir tık onlara ayıp olmaz mı?Sayın medya ben kabul etmedi diye bir ima da bulunmadım liyakatli şekilde konuşmalar olsun dedim konuşmalara biraz göz gezdirdim de yayıncı kuruluş olarak senin de hakim olman gerekiyor sinirlenmemesi lazım eğer ki bir medya işi yapıyorsan ben gayet uygun dille bir yaklaşımda bulunuyorum yargılanacaksınız buyrun yargılayın sorun yok
Sabırsızlıkla bekliyoruz biz herzaman buradayız. Kimseden çekincemiz ve korkumuz yoktur ve olmayacaktır....Geri dönüşümüzü bekleyiniz.