Kim darp etti o önemli (Rol Haberler Yapacağım İstediğinizi Paylaşabilirsiniz Benimle)Koğuşta darp edildim çabuk magazin yap
Kim darp etti o önemli (Rol Haberler Yapacağım İstediğinizi Paylaşabilirsiniz Benimle)Koğuşta darp edildim çabuk magazin yap
Manisalı kolluk kuvvetlerini toplamış jopladılar beniKim darp etti sjdhjshdjsbd
Kim darp etti o önemli (Rol Haberler Yapacağım İstediğinizi Paylaşabilirsiniz Benimle)
Manisalı kolluk kuvvetlerini toplamış jopladılar beni
JAHDJSHDJSHDJHSManisalı kolluk kuvvetlerini toplamış jopladılar beni
O bizim koğuşta değildiKesin eymenin işi bu
Hxhxhxhxhhd o 2+1 koğuşta biz 3-15 koğuşta adalet mi buO bizim koğuşta değildi
En son röportaj yapmaya gelmişti amacı buymuş demek jjsjsjManisalı kolluk kuvvetlerini toplamış jopladılar beni
JagdjshdjshdjbsHxhxhxhxhhd o 2+1 koğuşta biz 3-15 koğuşta adalet mi bu
Tabi kendi magazine düşmesin diyeEn son röportaj yapmaya gelmişti amacı buymuş demek jjsjsj
Bana özel yayın hücresi yaptırılacak yada bekircann başkanın yanına gideceğimHxhxhxhxhhd o 2+1 koğuşta biz 3-15 koğuşta adalet mi bu
Ben nolacamBana özel yayın hücresi yaptırılacak yada bekircann başkanın yanına gideceğim
Sen kal ahsgdjsgjshhdjdBen nolacam
Bunlar beni burda öldürürSen kal ahsgdjsgjshhdjd
Efmfilozoffffffffffffffffff
Tuvalete felan giderken kolaçan et etrafı ishdisjsj aniden bi şiş gelebilirBunlar beni burda öldürür
Yer seni her hafta ManisaliBen nolacam
Bxbbxbxxb yok öğünleri var sabah biber gazı öğlen jop akşam şişTuvalete felan giderken kolaçan et ishdisjsj aniden bi şiş gelebilir
Siz hangi Kolluk Kuvvetinin yanında çalışıyorsunuz?Tuvalete felan giderken kolaçan et etrafı ishdisjsj aniden bi şiş gelebilir