Şu mesajdan sonra jopun derecesi daha da artar ajhdkshdjshdjOna dilekçe yazacağıma mapuslarda çürürüm daha iyi
Şu mesajdan sonra jopun derecesi daha da artar ajhdkshdjshdjOna dilekçe yazacağıma mapuslarda çürürüm daha iyi
Hzzhhdbdhdd yandaş topladım mapusta kaçacaz bugün çok büyük bir isyan başlatarak çatalla kolluk kuvvetlerine daldıkŞu mesajdan sonra jopun derecesi daha da artar ajhdkshdjshdj
Beni neden almadın ?Hzzhhdbdhdd yandaş topladım mapusta kaçacaz bugün çok büyük bir isyan başlatarak çatalla kolluk kuvvetlerine daldık
JzgdjshdjshdjdhHzzhhdbdhdd yandaş topladım mapusta kaçacaz bugün çok büyük bir isyan başlatarak çatalla kolluk kuvvetlerine daldık
Sen medyaci adamsın tarafsız olman lazım diyeBeni neden almadın ?
Ama benim çatalımı kırdılar...Jzgdjshdjshdjdh
O kalem değilmiydi yaw ansbjshdjdAma benim çatalımı kırdılar...
Yok yıllarca değiştirilmiş o normalde çatalO kalem değilmiydi yaw ansbjshdjd
He yawBir kaç saat üstün çizilmişti ordan anlamam lazımdı
Tarafsız olsam ne yazar şiş yedikten sonra ?Sen medyaci adamsın tarafsız olman lazım diye
Aypvergici avni vergilerinide çaldık bide adamı mapusa tıktık
Ben vergiyi ödedim ama benim vergiler başkasına yazılmış ?vergici avni vergilerinide çaldık bide adamı mapusa tıktık
sabah içtima var geç gelirsen ceza
sanada içtima var sabahBen vergiyi ödedim ama benim vergiler başkasına yazılmış ?
@Kaan_Çelik almıştır kesinBen vergiyi ödedim ama benim vergiler başkasına yazılmış ?
Kaçtasabah içtima var geç gelirsen ceza
Ben bugün katılmayacam sevkim varsanada içtima var sabah
bak ilk günden 50 kere söyledik sabah 6 da sayım var koğuşlarda sonra kahvaltı sonra iş dağılımına gönderecem sizi açık cezaevindesiniz arkadaşlar cezanız uzamasın dikkatli davranın gelmeyen kaçak sayılır