Kimsin sen hangi vasıfsız tokatladigimsin doğru söyleSen konuş ama abinden izin al öyle
Alpaslan,Ferhat hangisisin yoksa başka ezdiğimmi
Kimsin sen hangi vasıfsız tokatladigimsin doğru söyleSen konuş ama abinden izin al öyle
agacım ciddiye alıp laf söylemene bile değmiyorKimsin sen hangi vasıfsız tokatladigimsin doğru söyle
Sen kimseyi ezemezsin çünkü eziksinKimsin sen hangi vasıfsız tokatladigimsin doğru söyle
Yav öyle tabide refleksle yazıyorum işte ne yapayımagacım ciddiye alıp laf söylemene bile değmiyor
Sen kimsin ki seni dikkate alcazagacım ciddiye alıp laf söylemene bile değmiyor
Tamam bunlardan biri herhalde bu pikachuSen kimseyi ezemezsin çünkü eziksin
tm simdi söyle hangi abin gönderdi mert kasırgamı¿Sen kimsin ki seni dikkate alcaz
qnsnqnwndYav öyle tabide refleksle yazıyorum işte ne yapayım
Tamam bunlardan biri herhalde bu pikachu
Çürük elmam çok boş birisin abilerin olmayıncaTamam bunlardan biri herhalde bu pikachu
Abim yok senin gibilerin abisi olurtm simdi söyle hangi abin gönderdi mert kasırgamı¿
Yav senden 20 tane benim parmağım etmez turşu ne anlatıyorsun sen kaybolÇürük elmam çok boş birisin abilerin olmayınca
Üstten konuşarak kendini bir şey zannediyorsun ama hiç sinYav senden 20 tane benim parmağım etmez turşu ne anlatıyorsun sen kaybol
Üstten konuşacam tabi kusura bakmada sen kimsin kendi hesabıyla gelemeyecek kadar aciz güçsüz çapsız adamla denk olamam assslaaanimÜstten konuşarak kendini bir şey zannediyorsun ama hiç sin
Kendi hesabımla geldim ama senin çapın yok işte çapsizlarla birsinÜstten konuşacam tabi kusura bakmada sen kimsin kendi hesabıyla gelemeyecek kadar aciz güçsüz çapsız adamla denk olamam assslaaanim
Yav ne güzel kavga izliyoz neden araya giriyonİki tarafıda gecenin bu vaktinde ki tartışmalarına son vermesi için barışa davet ediyorum. İki başkan da mesajıma beğeni atarsa kabul edildi sayacağım.
aga kavga benlik değil (Bu kavga benlik değil ama)Yav ne güzel kavga izliyoz neden araya giriyon
Sen şu röportajlara başla kavga ederiz sıkıntı yok ksjdksndjaga kavga benlik değil (Bu kavga benlik değil ama)