Önceki pardonOyun başkanı zaten Genel Kurmay Başkanı.
Önceki pardonOyun başkanı zaten Genel Kurmay Başkanı.
Önceki ob oyunu bıraktı be HamzaÖnceki pardon
Benim eski Belediye başkanı olduğum şehri şimdi altı ok yönetiyor :/Benim Niğde'deye atanan adam 2 gün önce girmiş oyuna
Benim eski Belediye başkanı olduğum şehri şimdi altı ok yönetiyor :/
Reis biz ne yapalım artık 30 gün seçimsiz ne yapacaz. Bir defa referandum yapalım darbe hemen olsun sıkılırızÖnceki ob oyunu bıraktı be Hamza
Bu sefer herkes darbeye evet desin darbe hemen bitsin (30 gün seçim haberi yayınlayamayacak medyacım)Reis biz ne yapalım artık 30 gün seçimsiz ne yapacaz. Bir defa referandum yapalım darbe hemen olsun sıkılırız
Yat dinlen30 gün seçimsiz ne yapacaz
Olmaz sıkılırımYat dinlen
Bence de msb yapsın bi referandum daha canımız sıkıldıReis biz ne yapalım artık 30 gün seçimsiz ne yapacaz. Bir defa referandum yapalım darbe hemen olsun sıkılırız
Olmaz sıkılırım
He he aynenBence de msb yapsın bi referandum daha canımız sıkıldı
Hadi referandum darbe hemen olsun diyenlerYapacak bişi yok, ben seni ziyarete geldiğimde eğlenebileceğin şeyler getiririm dert etme jsjdjdn
Hamza knkm röportaj yapalımı uygunsanÖnceki pardon
Koğuşlar arası seçim yapın siz ağa belirleyin aranızda eğlenceli olurHadi referandum darbe hemen olsun diyenler
Normalde haftaya yapacaktık ama yarına aldım seniHamza knkm röportaj yapalımı uygunsan
Hücreye geçecem benKoğuşlar arası seçim yapın siz ağa belirleyin aranızda eğlenceli olur
Tamam iyi geceler dilerimNormalde haftaya yapacaktık ama yarına aldım seni
Tamam hadi iyi gecelerHücreye geçecem ben
Uyusam çok iyi geceler ama çıkTamam hadi iyi geceler
Böyle bir duruma Oyun Başkanının müdahale hakkı var mı? Yani Oyun Başkanı Kuvvet Komutanını yanına çekebilir mi?