Aha öyle bir talimat yok ama duyulmadı helal be medya gibi medya daha olmadan haber veriyorSalı günü kapışma var
Aha öyle bir talimat yok ama duyulmadı helal be medya gibi medya daha olmadan haber veriyorSalı günü kapışma var
Yok öyle birşey değil Ahmet Reis seni beraber söyleşiye davet etti Kabul mü?Aha öyle bir talimat yok ama duyulmadı helal be medya gibi medya daha olmadan haber veriyor
Detayları Bu gece kabul edersen konu açıp paylaşacağızYok öyle birşey değil Ahmet Reis seni beraber söyleşiye davet etti Kabul mü?
O kim başkanım alime sormuşlar en iyi bildiğiniz şey nedir diye haddim demiş herkes haddini bilsin önceYok öyle birşey değil Ahmet Reis seni beraber söyleşiye davet etti Kabul mü?
Kendi sundu bu teklifi kabul ederseniz tartışmaya izin verilecektir !O kim başkanım alime sormuşlar en iyi bildiğiniz şey nedir diye haddim demiş herkes haddini bilsin önce
Fake adamla belkide kadın ben ne söyleşisi yapayım.
Yokum herkes dengiyleKendi sundu bu teklifi kabul ederseniz tartışmaya izin verilecektir !
Ahmet Reis. ile söyleşiye var mısınız, yok musunuz ?
Tüh bee büyük olay çıkardı. Neyse, başka birini kapışmaya davet ederimYokum herkes dengiyle
Raporu da sağlam veriyorçocuk kayboldu lafını yedi sütünü içti abilerine iyi geceler dedi sonrada efeye 3 kez kaybettin dedi gitti qjwkqwnsnsnd
Kurt Cesaret edemezSalı günü kapışma var
yok yok eğitimi iyi alamamış
Şikayet vara etseneHade Ahmetim doğru uykuya büyüklerine şikayet ederim seni seriii
şikayet var ?Şikayet vara etsene
Çok korktum hemde bayaRaporu da sağlam veriyor
seninde çizilicek kimsen eğerTartışmayi bilmeyenler lütfen tartışmasin sonra üstleri çiziliyor