çabuk eylül gelmedenGözün aydın o zaman bici bicileri ne zaman ısmarlıyosun
çabuk eylül gelmedenGözün aydın o zaman bici bicileri ne zaman ısmarlıyosun
Tamammmm ilk fırsattaçabuk eylül gelmeden
@Kaan seni yerOlsun Kaan'a(çelik) inat sbsbsbsbsb
Bu kim yaw sssshsshhshhs@Kaan seni yer
Gaza geldim abi ajshjshdjs@Kaan seni yer
Avniyi boş birakma ye oniiiiiGaza geldim abi ajshjshdjs
Aramızı bozmasana ayıpAvniyi boş birakma ye oniiiii
Bozmak bozmam siz verginizi kasınAramızı bozmasana ayıp
Viyana tatilindeymiş Erdemli viyana
Korkusundan yazamıyor da disklike atıyor. SjsjsViyana tatilindeymiş Erdemli viyana
Burdamısın dedin burda olmadığımı belirtmek için dislike attım jdjdjdjdjdKo
Korkusundan yazamıyor da disklike atıyor. Sjsjs
1 ay dinlenme yazdık ona rapor işe gitmek yok evde yatacakKo
Korkusundan yazamıyor da disklike atıyor. Sjsjs
Yumurtalıkta Tatil yapanlar susabilir miViyana tatilindeymiş Erdemli viyana
Sösldldlldldldkfldlfd demek yumurtalıktasın kıyamammm o iğrenç denizde yüz bol bol sana iyi yüzmelerYumurtalıkta Tatil yapanlar susabilir mi
Tamam şimdi git hadi. Yoklama alıyorum size o yüzden yazdımBurdamısın dedin burda olmadığımı belirtmek için dislike attım jdjdjdjdjd
Ne istiyorsun Kadir
Yumurtalık senin gibiler için seversin sen sana kemik atan olmadı uzaSösldldlldldldkfldlfd demek yumurtalıktasın kıyamammm o iğrenç denizde yüz bol bol sana iyi yüzmeler
Umarım en yakın zamanda beynin serçe beyninden daha büyük olup işlevsel hale gelir bu aralar ihtiyacın var.Tamam şimdi git hadi. Yoklama alıyorum size o yüzden yazdım
Yazık beach of momo yu görmek istersen cebine harçlık koyarız gülüm buralar güzel ama sen biraz dinlen dedim az önce dinlendirelim hemenYumurtalık senin gibiler için seversin sen sana kemik atan olmadı uza
Bi gerildin sanki çocukUmarım en yakın zamanda beynin serçe beyninden daha büyük olup işlevsel hale gelir bu aralar ihtiyacın var.