Rooney Sercan veya Ertuğrul sağlam alex ferguson sen seç??? Az önce Athena - Ahmet Reis. eşleşmesi istendi. Hangisi ile eşleyelim
Rooney Sercan veya Ertuğrul sağlam alex ferguson sen seç??? Az önce Athena - Ahmet Reis. eşleşmesi istendi. Hangisi ile eşleyelim
Niye kalin yazıyon gözüm ağrıdıARKADAŞLAR İSİM EŞLEŞMESİ İSTERKEN LİSTEDEKİ İSİMLER KULLANILMALIDIR ! LİSTEDE OLMAYAN İSİMLER @YÜREK MEDYA | HALKIN SESİ HESABINA ÖZELDEN YAZARAK İSMİNİZİ YAZDIRMALIDIR
Yok yok kapalı bsdsvsvssb@AVNİ (V2) vpn acik kalmış konum hollandayi gösteriyor dnndnsjd
Dün ailecek İtalyadaydık@AVNİ (V2) vpn acik kalmış konum hollandayi gösteriyor dnndnsjd
bazıları önemsiz zannedip geçiyor önemli bir detayNiye kalin yazıyon gözüm ağrıdı
Konum neden hollanda ?!?!?!Yok yok kapalı bsdsvsvssb
Elrean mi Tuğkan mi gdhdhdhdhAga ya bi haber öğrendim Athenayla Avni kavga etmiş çok üzüldüm
Hollanda'dayım çünkiKonum neden hollanda ?!?!?!
(Mapustan kaçıp Hollanda ya sığınmış)Hollanda'dayım çünki
DeğilÖnemli mi
@MAGARSUS
(Çaktırma kaçtığımı fark etmediler)(Mapustan kaçıp Hollanda ya sığınmış)
SjspzbsobsPerşembe gün silahlı çatışmaya dönüşecek haberiniz olsun jshdjshsjhdj
Bence ulke meselesi yapalim bunu yürek medya yürek hopltaan çekişmeli tartışmalar falan atvnjm yayinlamasi lazim
Şiş yemeyi özledin mi shsbhsbhshbs(Çaktırma kaçtığımı fark etmediler)
Ne var ki 2. Perşembede2. Perşembe daha kanlı imiş onu fark ettim dhdhdhddh
? AnlamadımBence ulke meselesi yapalim bunu yürek medya yürek hopltaan çekişmeli tartışmalar falan atvnjm yayinlamasi lazim
Sen büyücü adamsin zaten iki hokus pokus hop abededesin(Çaktırma kaçtığımı fark etmediler)