Darbe.... (2 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Abileriniz konuşurken araya girmeyin saygısızlığı ona yapıyorsunuz bana değil. Kendini ifade edebilir abiniz sonuçta, edemediğini düşünüyorsanız dahil olun konuya. Size hayat tecrübesii olsun hadi eyvallah 😉
Komik adam seni kim gönderdi bakam sen kimin yan hesabısın bı söyle vallaha şikayet etmeyeceğim 😀😀biri var aklımda ama dur bakalım çıkar kokusu yakında

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Küçük kardeşlerine abileri konusurken dahil olmamayı öğrettim bu ilk ders olsun gerisine bakacağız Coşkun bey iyi oyunlar 😄
Onlara hiç bulaşma derim ban sana yakında tanışırız hepimiz burada ama sen emeline ulaşamazsın hadi sen soda ısmarlada içelim benimki inişdibi Kadir abine de Beypazarı

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Onlar bana yaşça büyük olduğum için abi derler sağolsunlar

Biz abilerimiz konusurken hiç araya girmedik onun adına konusmadık. Tekrar söylüyorum benlik durum yok saygısızlığı sana yapıyorlar bana değil.
Komik adam seni kim gönderdi bakam sen kimin yan hesabısın bı söyle vallaha şikayet etmeyeceğim 😀😀biri var aklımda ama dur bakalım çıkar kokusu yakında

Özelden yazsaydın söylerdim yan hesap olmadığımı, yaş mevzusuna gelirsek yaşım ufak değil emin ol senden büyüğümdür Coşkun hocam daha fazla uzatmayacağım size hayatta bol şans diliyorum kardeşlerinle dikkat et sırtından hançerlemesinler adap bilmiyorlar çünkü

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Onlara hiç bulaşma derim ban sana yakında tanışırız hepimiz burada ama sen emeline ulaşamazsın hadi sen soda ısmarlada içelim benimki inişdibi Kadir abine de Beypazarı

Kahve ısmarlarım 40 yıl hatırı olur sodayı siz kendinize ısmarlayın için birbiriniz içinde olan hazımsızlık gider belki 😄

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Biz abilerimiz konusurken hiç araya girmedik onun adına konusmadık. Tekrar söylüyorum benlik durum yok saygısızlığı sana yapıyorlar bana değil.

Özelden yazsaydın söylerdim yan hesap olmadığımı, yaş mevzusuna gelirsek yaşım ufak değil emin ol senden büyüğümdür Coşkun hocam daha fazla uzatmayacağım size hayatta bol şans diliyorum kardeşlerinle dikkat et sırtından hançerlemesinler adap bilmiyorlar çünkü
Onlarla biz kimleri hizaya getirdik kimleri gönderdik yakında öğrenirsin bı zahmet birde yaşını yaz da şuraya herkes bilsin .Özel no no noo

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Abilerin konuşurken sen araya girme

Coşkun hocam abi senmisin yoksa bu arkadaşlarımı, senle kobusuyorum sen cevap verebilecek yetkinlikte değilmisin ki dahil oluyorlar? Sen mi araya girersin ben mi gireyim.
Yiğidim sen daha toysun, ergensin, küçüksün ama öğrenirsin herşeyi zamanla. Aferin ama sana seni buraya gönderen abilerin senin kadar dayanamadı bile. Olacak senden olacak. Bu arada benden herkes aferin almaz kolay kolay.

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Kahve ısmarlarım 40 yıl hatırı olur sodayı siz kendinize ısmarlayın için birbiriniz içinde olan hazımsızlık gider belki 😄
Hazımsızlık sahibi arkadaş benim konumun altına gelmiş akıl veriyor hazımsızlık fenadır dikkat et şişer patlarsın ben ısmarlayayım sodalari hadi