Üzülme olur muSiz neden savunuyorsunuz
Üzülme olur muSiz neden savunuyorsunuz
Konuşmıyım Konuşmıyım diyorum ama mecbur hissediyorum ne demek neyi? Ne demekkk neyi abilerinizi tabiki öğrenemediniz abilerinizin kendini savunabileceğini ya güvenmiyorsunuz ya abi yerine koymuyorsunuz asdfghjkl
Bdhehhrejej anlamazlar kral ugrasma boşunaKonuşmıyım Konuşmıyım diyorum ama mecbur hissediyorum ne demek neyi? Ne demekkk neyi abilerinizi tabiki öğrenemediniz abilerinizin kendini savunabileceğini ya güvenmiyorsunuz ya abi yerine koymuyorsunuz asdfghjkl
Bi Ümit belki anlarlar diye uğraşıyorum yine iyi niyetimden tutamıyorum kendimi napayımBdhehhrejej anlamazlar kral ugrasma boşuna
Valla ben kestim artık ümidi şimdi gelecek sana sus konuşma diyecekBi Ümit belki anlarlar diye uğraşıyorum yine iyi niyetimden tutamıyorum kendimi napayım
Abi-Kardeş ilişkiler çıkar amaçlı gibi abi abiliğini kardeş kardeşliğini yapamıyor olabilir çok gitmeyin başkanım doğru olanı yapmak zordur doğru olamadıkça.Konuşmıyım Konuşmıyım diyorum ama mecbur hissediyorum ne demek neyi? Ne demekkk neyi abilerinizi tabiki öğrenemediniz abilerinizin kendini savunabileceğini ya güvenmiyorsunuz ya abi yerine koymuyorsunuz asdfghjkl
Özel Başlık Güzelmiş, Hangi Medyadan ? SsjsjsjsjsValla ben kestim artık ümidi şimdi gelecek sana sus konuşma diyecek
Özel Başlık Güzelmiş, Hangi Medyadan ? Ssjsjsjsjs
🫡Aynen öyle kralAbi-Kardeş ilişkiler çıkar amaçlı gibi abi abiliğini kardeş kardeşliğini yapamıyor olabilir çok gitmeyin başkanım doğru olanı yapmak zordur doğru olamadıkça.
Yakışmış Denizli'ye
Eyvallah 🫶Yakışmış Denizli'ye
Derneğe beklerim kralValla ben kestim artık ümidi şimdi gelecek sana sus konuşma diyecek
🫡🫶🫶Derneğe beklerim kral
Sen ne konuşuyon değişik siz hep böyle misiniz gerçekten?Konuşmıyım Konuşmıyım diyorum ama mecbur hissediyorum ne demek neyi? Ne demekkk neyi abilerinizi tabiki öğrenemediniz abilerinizin kendini savunabileceğini ya güvenmiyorsunuz ya abi yerine koymuyorsunuz asdfghjkl
Sen ne anlatıyon yiğidim be. Prim peşinde koşmayan mı ne . Daha kimseyi tanıdığın ettiğin yok abilerimizi diyip duruon. hadi uza sen benden sana prim yok. İllaki ver dersen çay kap gel ilkonce heleKonuşmıyım Konuşmıyım diyorum ama mecbur hissediyorum ne demek neyi? Ne demekkk neyi abilerinizi tabiki öğrenemediniz abilerinizin kendini savunabileceğini ya güvenmiyorsunuz ya abi yerine koymuyorsunuz asdfghjkl
Sen ne konuşuyon değişik siz hep böyle misiniz gerçekten?
Eymen ve sen tam buldunuz birbirinizi ikinizde aynısınız ama burda söylemesem, dc ye gelin orda söylerimBi Ümit belki anlarlar diye uğraşıyorum yine iyi niyetimden tutamıyorum kendimi napayım
Aynı anda geliyorlar 1 dakika arayla yazmışlarBundan sonra sizden birine yazmadan önce haber vericem abileriniz kardeşleriniz toplaşın toplandık biz diyin öyle yazıcam hep beraber cevap verirsiniz
Ya he ya he yok soda al cay al yok sus yok genco başka hareket yok hep aynı saz hep aynı caz hadi ben kaçtım kartalım yeniyor keyfim yerindeSen ne anlatıyon yiğidim be. Prim peşinde koşmayan mı ne . Daha kimseyi tanıdığın ettiğin yok abilerimizi diyip duruon. hadi uza sen benden sana prim yok. İllaki ver dersen çay kap gel ilkonce hele
Millete ettiğin küfürleri bizede mi edecenEymen ve sen tam buldunuz birbirinizi ikinizde aynısınız ama burda söylemesem, dc ye gelin orda söylerim