MİLLİ SAVUNMA BAKANI REFERANDUM YAPMADI ! (2 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Neyi aldın mesela daha atama yapmasını bilmiyorsunuz demekki ilkokul mezunu adam vali oluyor ne günlere kaldık 🤷‍♂️
Makam çok sana 50 kere lafmı anlatalım oturup istersem 10 tane aynı adamı yazarım sanane bundan eymencim 16 tane boş koltuk kaldı herkese dağıttık işte halka yani size değil daha olursa gelen gene atarız

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Gerçek hesapla gel şov yapma hadi yallah sana

Bide bu gizemli lafların yokmu takdire şayan. Arkadaşım benim tek bir adet hesabım var o da bu başka yok yoook. Anlamanı beklemiyorumda yinede söylüyorum işte belki anlarsın diye 😄 çok laf az anlam başkanım

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu pargalıyla erenin yan çarlarıyla sohbette edilmiyor yaaa kendilerini zeki sanıyorlar gidiyimde yatayım bolca tasarı geçecek meclisten daha neler neler hadi bakalım size iyi eğlenceler izleyip ağlamaya devam

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Makam çok sana 50 kere lafmı anlatalım oturup istersem 10 tane aynı adamı yazarım sanane bundan eymencim 16 tane boş koltuk kaldı herkese dağıttık işte halka yani size değil daha olursa gelen gene atarız
Atama yapacağın adama sorarsın istiyor musun diye adam kendi bikgim dışında olmuş istifa ediyorum diyor 😅😅

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Bu pargalıyla erenin yan çarlarıyla sohbette edilmiyor yaaa kendilerini zeki sanıyorlar gidiyimde yatayım bolca tasarı geçecek meclisten daha neler neler hadi bakalım size iyi eğlenceler izleyip ağlamaya devam

Cevap veremeyince yok yan hesap yok kıl tüy 😄 oynamaya devam et arka masada oturdum, izliyorum. İnşallah az laf çok anlam olabilirsin

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
BAŞKANONLİNE HALKINA VE KAMUOYUNA BİLDİRİLİR !

Bugün yaşanan olaylar, milli iradeye yönelik ağır bir ihanetin açık bir göstergesidir. Altın Ok Partisi'nin Oyun başkanını indiren darbeci hareketi, bizzat ittifak içinde yer alan Asil Türk Partisi'nin sinsi planı olduğunu görmekteyiz. Milli Savunma Bakanı, kendi görevinin gerektirdiği sorumlulukları bir kenara bırakarak, darbeci askerlerle iş birliği yapmış, kendisini atayan oyun başkanına ihanet etmiştir.

Milli Savunma Bakanı, bu darbeye karşı sahip olduğu gücü nasıl kullanacağına karar verirken, halkın iradesini ve demokrasiyi koruma sorumluluğunu unutmamalıdır. Eğer bu gücü yanlış bir şekilde kullanırsa, görevini kötüye kullanmış, halkın iradesini çiğnemiş ve demokrasiyi hiçe saymış biri olarak tarihe geçecektir. Bu tür ihanetler, devletin en temel kurumlarını bile tehdit eden birer zehirdir. Artık herkes tarafını belli etmeli: Ya demokrasiyi savunmalı, ya da ihanetin karanlık yüzüne teslim olmalıdır.

Demokrasi mi ? Darbe mi?

YÜREK MEDYA - MSB HAKKINDA
Medyanın milli iradeye yönelik bu saldırıyı net bir şekilde kınamasını destekliyorum. Asil Türk Partisi'nin darbeci hareketle bağlantısı iddiası ciddiyetle incelenmeli ve adaletin gereği yapılmalıdır. Demokrasiye yapılan bu tür saldırılar karşısında hep birlikte durmalı, ihanetin karanlık yüzüne karşı demokrasiyi savunmalıyız.

Son düzenleme:

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sen sus çocuk der ne diyecek 😄 başka birşey yok.. ya da soda der çay der bu tarz birşeyler işte potpori misali seç beğen al diğer bitanesi var o gelir uyu sen der 😄 numunelik resmen
Aferin sana çocuk. Hadi şimdi kap gel çabuk. Leb demeden anla olayı

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Devamını unuttun şöyle devam edecektin :

Haketmeyene makam mevki verdik ilkokul mezununa başkanlık verdik. Yönetimin yanlış işler yaptığını savunduk ama asıl yanlışı biz yaptık.

Diye bitirecektin.

Halk yaptığı seçimin yanlış olduğunun farkında merak etme 😄 30 gününüzün keyfini çıkarın sonrasına bakacağız nasip kısmet 😉
Halkın iradesini hiçe sayan adamlar kalkmış bize demokrasi dersi veriyor 😀😀😀😀 boş işler peşinde koşmayın

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Devamını unuttun şöyle devam edecektin :

Haketmeyene makam mevki verdik ilkokul mezununa başkanlık verdik. Yönetimin yanlış işler yaptığını savunduk ama asıl yanlışı biz yaptık.

Diye bitirecektin.

Halk yaptığı seçimin yanlış olduğunun farkında merak etme 😄 30 gününüzün keyfini çıkarın sonrasına bakacağız nasip kısmet 😉
Bi çekememezlik, kıskançlık, hasetlik hat safhada.
Bana bak fake hesap, sen bizi eleştirecek son kişisin kimlerden emir alıyorsan yanlış yoldasın🤣

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
BAŞKANONLİNE HALKINA VE KAMUOYUNA BİLDİRİLİR !

Bugün yaşanan olaylar, milli iradeye yönelik ağır bir ihanetin açık bir göstergesidir. Altın Ok Partisi'nin Oyun başkanını indiren darbeci hareketi, bizzat ittifak içinde yer alan Asil Türk Partisi'nin sinsi planı olduğunu görmekteyiz. Milli Savunma Bakanı, kendi görevinin gerektirdiği sorumlulukları bir kenara bırakarak, darbeci askerlerle iş birliği yapmış, kendisini atayan oyun başkanına ihanet etmiştir.

Milli Savunma Bakanı, bu darbeye karşı sahip olduğu gücü nasıl kullanacağına karar verirken, halkın iradesini ve demokrasiyi koruma sorumluluğunu unutmamalıdır. Eğer bu gücü yanlış bir şekilde kullanırsa, görevini kötüye kullanmış, halkın iradesini çiğnemiş ve demokrasiyi hiçe saymış biri olarak tarihe geçecektir. Bu tür ihanetler, devletin en temel kurumlarını bile tehdit eden birer zehirdir. Artık herkes tarafını belli etmeli: Ya demokrasiyi savunmalı, ya da ihanetin karanlık yüzüne teslim olmalıdır.

Demokrasi mi ? Darbe mi?

YÜREK MEDYA - MSB HAKKINDA
Asil Türk Partisinin sinsi planı değil halkın da desteği ile sivil halk ve askeri güçlerin katkısı ile bu darbe gerçekleşmiştir.Sizi çelişkiye düşüren durum nedir ?. Medya olarak neyin nasıl olduğunu araştırmak istiyorsanız buyurun kapımızı çalın bir söyleşi yapalım anlatalım böyle atıp tutmanın bir manası yok