E
EMRE YILMAZ 1907
Ziyaretçi
Değerli Başkanonline Üyeleri Saygı Değer Yönetim ve Çok Saygı Değer Yükselen Gençlik Partisi Yönetimine; 2 Seneden Beri Bu Oyunu Oynamaktayım. Sizlerle Birlikte Geçirdiğimiz Acı,Tatlı Güzel Bazen de Duygu Yoğunluğu ile Geçirdiğimiz Günler Oldu. Zor Zamanlarımda Oyunu Öğrenmem Gerektiğinde Bana Yardimci Olan Genel Başkanımız Sayın Oğuzhan Ülker ve @Ecemmm Başkanımız Hep benim yanımdalardı. O dönem ki Yönetici Arkadaşların da desteği ile bu oyunda geliştikçe daha çok sevdim ve daha çok Reel siyasete de bağlanmış oldum. Burasının Bir Platform Olduğunu Bilmekteyim. Ancak Şimdilerde Yeniden Havasını Solumaktan Keyif Aldığım Bu Aile'nin Yeniden Bir Parçası Olabilmenin Mutlu, Onurlu ve Haklı Sevincini Yaşamaktayım. Başta beni tekrardan Partimizin Eşiğinde Bekletmeden Yeniden Bir Yol Haritası Çizebilmek Amacıyla Yükselen Gençlik Partisi İçerisinde Çalışmalarımda Yeniden Güzel Çalışmalara Yükselen Gençlik te Merhaba Dediğim İçin Genel Başkanımız Sayın Oğuzhan Ülker 'e Ecem Başkanımıza ve Başkan Yardımcımız Aynı Zamanda Adalet Bakanımız Sayın @Şimal nazzz Hanıma Teşekkürü Bir Borç bilirim. İyi ki Bu Aile'nin Bir Ferdiyim🫶
Emre Yılmaz 1907
Yükselen Gençlik Partisi Üyesi
Emre Yılmaz 1907
Yükselen Gençlik Partisi Üyesi