Rica ederim eren her zamanki gibi fotoğrafını değiştirip şimdide sana biraccık yamansın bi sen kaldınisim önerisi için tşk efe
Rica ederim eren her zamanki gibi fotoğrafını değiştirip şimdide sana biraccık yamansın bi sen kaldınisim önerisi için tşk efe
Presin presint istedim ama napalim, buna da şükür
sağolasın canım benimHayırlı olsun başarılar
avni çalışmalara başla bi yandanda 2.budun gibi kızılelmayı yetiştirin oy lazım çabukHayırlı olsun başarılar
Çalışmalara başlarsam size üye kalmazavni çalışmalara başla bi yandanda 2.budun gibi kızılelmayı yetiştirin oy lazım çabuk
ay nolur başla filozofÇalışmalara başlarsam size üye kalmaz
Bakalım nasipay nolur başla filozof
Bizim birlik beraberliğimiz niye dert oluyor sanaSen neden konuşuyorsun ki kral küçük kardeşlerin yerine konuşurdu abilerine saygı duymuyorlar malum
Yaw hani uslu durup ban yemeyecektikBizim birlik beraberliğimiz niye dert oluyor sana
@P A R G A L I semihim için hayırlısını diliyorum başarılar dilemiyorum.
Yememmmm asla uslu uslu duruyorum bak haaa bu arada Avniii senin makamın varmı canım bu atama yapalım sana severim seni bilirsinYaw hani uslu durup ban yemeyecektik
Yok abi eyvAllah alın terimle almayı tercih ederim sağolasınYememmmm asla uslu uslu duruyorum bak haaa bu arada Avniii senin makamın varmı canım bu atama yapalım sana severim seni bilirsin
Bunlar iki gün sonra koltuk savaşına girerler kavga ederler. Sonuç yine hüsran
Özenti mi oldun şimdi. Bana herkes özenir abisinin paşası. Aferin yolumdan gel böyleÇocuk sen soda al gel
Özenti mi oldun şimdi. Bana herkes özenir abisinin paşası. Aferin yolumdan gel böyle