KIZILELMA Kuruluş bildirisi (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan IV. BALDWIN
  • Başlangıç tarihi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Gene ne oldu dedim beni etiketlemişsiniz. Coşkun abi haklı. Darbeden önce omuz omuza tüm gücümüzle mücadele ettik. Darbe ve sonrasında karşılıklı birbirimizle mücadele ettik. Güçlü olan kazandı. Coşkun abim hak yemez kısa sürede kanaat getirdim .
@Coşkun Karaosmanoğlu
@MAGARSUS
@BURAKÜSTÜN
Bak bu yaklaşımına sevindim hak hukuk en korktuğum şey benim o yüzden herkesle dost olurum kimseye düşmanlık etmem burada oyun oynuyoruz sonuçta

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bak bu yaklaşımına sevindim hak hukuk en korktuğum şey benim o yüzden herkesle dost olurum kimseye düşmanlık etmem burada oyun oynuyoruz sonuçta
Abi senin hakkında zaten hep iyi şeyler duydum darbe tartışmasındaki tavrın ve olgunluğunu görünce sempatim vardı saygım da arttı. Dediğin gibi bu bir oyun. He şu Emirhan ın MV atanmasında biraz kızdırdım seni hakkını helal et 😂🙏

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Abi senin hakkında zaten hep iyi şeyler duydum darbe tartışmasındaki tavrın ve olgunluğunu görünce sempatim vardı saygım da arttı. Dediğin gibi bu bir oyun. He şu Emirhan ın MV atanmasında biraz kızdırdım seni hakkını helal et 😂🙏
Emirhan veya başkası etik olani yapmadın benim kimseyle dedim yok ama sen bu ittifakın bakanı seçilmiştin her neyse yaşandı bitti

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Bizler, geleceği yeniden şekillendirmek, birlikte daha iyi bir yarın inşa etmek için bir araya geldik. Köklerimizden aldığımız güçle, ortak hedeflerimize ulaşmak için buradayız. Birliğin, dayanışmanın ve adaletin öncüsü olma kararlılığıyla çıktığımız bu yolda, herkes için eşit fırsatlar, refah ve huzur sağlamayı amaçlıyoruz.

Amacımız, hakların korunmasını sağlamak, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve farklılıkları zenginlik olarak görerek, birlikte bir uyum içinde çalışmaktır. Herkesin sesi duyulsun, her bireyin potansiyeli ortaya çıksın diye yola çıktık.

İleriye dönük adımlar atarken, değerlerimizi koruyarak, daha özgür ve daha adil bir topluluk hayal ediyoruz. Bu yolculukta birlikte çalışmanın ve birlikte üretmenin gücüne inanıyoruz. Bizi bir arada tutan ortak ideallerimizle, daha iyi bir gelecek için el ele vermeye hazırız.

Kızılelma Partisi olarak, birlik ve beraberliğin simgesi olma hedefiyle kararlılıkla yürüyoruz. Güven, adalet ve dayanışma prensiplerimizle bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.

Parti Başkanı: E M I R H A N
Parti Başkan Yardımcısı: E Y U P
Parti Sözcüsü: A T H E N A
Parti Başkan Vekili : LETO
Ekli dosyayı görüntüle 17272
Hayırlı olsun başarılar dilerim