Konuşmaaa çömezzzTamam güldük eğlendik şakalaştık yeter. Abilerin konuşurken araya girme bir daha
Konuşmaaa çömezzzTamam güldük eğlendik şakalaştık yeter. Abilerin konuşurken araya girme bir daha
bu kural yıllardır bunlar için şaşmaz emrecim bu akılda muhtemelen tahmin ettiğim kişilerden geliyor her zaman parti sayıları azalır düşerse bunlar kapatmak yerine birilerine birleşme teklifiyle giderler tek parti olurlar üye çok olsun toplu olsun diye bide muhakkak 1-2 parti yandan açarlar 3-5 adam oraya gönderip ordanda ne oy gelirse kardır derler standart hiçbir dönem veya yıl şaşmadı bu taktikleri ama eskidi farkında değillerİttifak olamadınız parti oldunuz valla helal olsun🫡
Jsjsjsjjsjsjs Kızılelma güneş partisindiyorsun heralde kendini o konulardan sıyırma sende varsinbu kural yıllardır bunlar için şaşmaz emrecim bu akılda muhtemelen tahmin ettiğim kişilerden geliyor her zaman parti sayıları azalır düşerse bunlar kapatmak yerine birilerine birleşme teklifiyle giderler tek parti olurlar üye çok olsun toplu olsun diye bide muhakkak 1-2 parti yandan açarlar 3-5 adam oraya gönderip ordanda ne oy gelirse kardır derler standart hiçbir dönem veya yıl şaşmadı bu taktikleri ama eskidi farkında değiller
sana demedim ben emirhan dedim mi asdlaslşkfsdgsdgsdgsdBu arada ben kimsenin alt Partisi yada kuruluşu değilim bazıları gibi
Konunun başı ilgilendirmez ama sonu bana geldi gibisana demedim ben emirhan dedim mi asdlaslşkfsdgsdgsdgsd
İMDB zayıf kanks 1.0 veriyorum ben bunaKonunun başı ilgilendirmez ama sonu bana geldi gibi
Herkes bildiği yoldan gitsin ne diyelimİMDB zayıf kanks 1.0 veriyorum ben buna
8 ay oldu sado bende yavas yavas ayıkıyorum artık bunlarıbu kural yıllardır bunlar için şaşmaz emrecim bu akılda muhtemelen tahmin ettiğim kişilerden geliyor her zaman parti sayıları azalır düşerse bunlar kapatmak yerine birilerine birleşme teklifiyle giderler tek parti olurlar üye çok olsun toplu olsun diye bide muhakkak 1-2 parti yandan açarlar 3-5 adam oraya gönderip ordanda ne oy gelirse kardır derler standart hiçbir dönem veya yıl şaşmadı bu taktikleri ama eskidi farkında değiller
Hayırlı olsun başarılar dilerimGökBudun Partisi'nin Doğuşu!
Kıymetli Başkanonline halkı,
Bugün, büyük bir gurur ve heyecanla yeni bir döneme adım atıyoruz. Göktürk Partisi ve Türk Budun Partisi'nin köklü mirasını birleştirerek, tarihin derinliklerinden gelen güçlü bir ruhla GökBudun Partisi'ni kurduk!
Bu parti, milletimizin birliğini, dirliğini ve özgürlüğünü her şeyin üstünde tutan, atalarımızın izinden giderek geleceğe sağlam adımlarla yürüyen bir iradenin temsilcisidir. GökBudun Partisi olarak, halkımızın refahı, adaletin tesisi ve kadim değerlerimizin korunması için tüm gücümüzle çalışacağız.
Birlikten doğan bu güçle, tarih yazmaya ve geleceği inşa etmeye hazırız. Her bir vatandaşımızın sesi, bizim için en değerli yol gösterici olacak. Gelin, bu kutlu yolda hep birlikte yürüyelim!
GökBudun Partisi: Gökyüzünden güç alarak, yeryüzünde adaleti sağlamak için buradayız!
GökBudun Üst Yönetimi,
Parti Başkanı : Burak Atak
Parti Başkan Yardımcısı : M O Q A R T
Parti Sekreteri : 2. ABDÜLHAMİD
Parti Sözcüsü : Reşit Bertan Çimen
kuyumuzu kazmışız @FurkanB. bak öyle diyor siz hayırdır sjssjsjİttifak olamadınız her seçim birbirinizin kuyusunu kazdınız şimdi parti olmuşsunuz hayırlı uğurlu olsun. Başarılar
Abim herkes biliyor herkes canlı canlı izledi birbirinizi nasıl sattığınızı. Budunun nasıl size oy vermediğini nasıl ittifak bozduğunuzu biliyoruz komik olmayın.kuyumuzu kazmışız @FurkanB. bak öyle diyor siz hayırdır sjssjsj
GökBudun
Yaw sizin zaten kaleniz birdi oyunuz birdi parti adı değiştiniz diye neyi düşünelim parti adını düşüneceksek fena değil krdşmHasımlar düşünsün artık