Bb Vali Makamlarının İncelenmesi Hakkında (4 Kişi İçeride)

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
SAYIN YÖNETİM,

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde vali ve belediye başkanlarının görevlerine uygun davranmadıkları konusunda oyun yönetimine uyarıda bulunmuştum. Bu uyarının ardından, bahsi geçen kişiler görevlerinden alındı. Ancak, şu an tekrar benzer bir durumla karşı karşıyayız. Yerlerine atanan veya gözden kaçan kişiler arasında, şartlarına uygun olmayan benim gözlemlediğim beş kişi daha bulunuyor.

Görevdeki bu yöneticilerin, belirlenen şartlara uygun olup olmadıklarının detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğine inanıyorum.

Bu nedenle, bu makamları elinde bulunduran kişilerin şartlara uygunluğunun kontrol edilmesini ve uygun bulunmayan kişilerin görevden alınmasını talep ediyorum. Bu durumun, sağlıklı işlemesini sağlamak adına önem arz ettiğini düşünüyorum.. Ancak, bu şartlara uygunluk sağlanmadığı sürece, görevlerinin gerekliliklerini yerine getireceklerine dair ciddi şüphelerim var.

Bu durumu yeniden forumda gündeme getirmeyi ve gerekli adımların atılmasını düşünüyorum

Ektedir; Screenshot_20240812_194512_BaskanOnline.jpg1000040790.jpg1000040791.jpg1000040792.jpg1000040793.jpg🙏🏻 @BaşkanOnline
@BaşkanOnline - Sistem

Son düzenleme:

Mami02

💂🏻51. DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI💂🏻
Vatandaş
SAYIN YÖNETİM,

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde vali ve belediye başkanlarının görevlerine uygun davranmadıkları konusunda oyun yönetimine uyarıda bulunmuştum. Bu uyarının ardından, bahsi geçen kişiler görevlerinden alındı. Ancak, şu an tekrar benzer bir durumla karşı karşıyayız. Yerlerine atanan veya gözden kaçan kişiler arasında, şartlarına uygun olmayan benim gözlemlediğim beş kişi daha bulunuyor.

Görevdeki bu yöneticilerin, belirlenen şartlara uygun olup olmadıklarının detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğine inanıyorum.

Bu nedenle, bu makamları elinde bulunduran kişilerin şartlara uygunluğunun kontrol edilmesini ve uygun bulunmayan kişilerin görevden alınmasını talep ediyorum. Bu durumun, sağlıklı işlemesini sağlamak adına önem arz ettiğini düşünüyorum.. Ancak, bu şartlara uygunluk sağlanmadığı sürece, görevlerinin gerekliliklerini yerine getireceklerine dair ciddi şüphelerim var.

Bu durumu yeniden forumda gündeme getirmeyi ve gerekli adımların atılmasını düşünüyorum

Ektedir; Ekli dosyayı görüntüle 17275Ekli dosyayı görüntüle 17276Ekli dosyayı görüntüle 17277Ekli dosyayı görüntüle 17278Ekli dosyayı görüntüle 17279🙏🏻 @BaşkanOnline
@BaşkanOnline - Sistem
Eymen başkanım haklı Giresun valisi olarak bende belediye başkanımdan memnun değilim benim görüşümce biranönce sayın yönetimin duruma el koyması lazım

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Eymen başkanım haklı Giresun valisi olarak bende belediye başkanımdan memnun değilim benim görüşümce biranönce sayın yönetimin duruma el koyması lazım
Teşekkür ederim, desteğinizi takdir ediyorum. Görevini layıkıyla yapmayanların sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğine inanıyorum. Birlikte hareket ederek, daha adil ve etkili bir yönetim için gereken adımları atmalıyız. Sayın yönetimin duruma en kısa sürede müdahale edeceğine inanıyorum 🙏🏻

ismaildkul

Üye
Vatandaş
SAYIN YÖNETİM,

Ektedir; Ekli dosyayı görüntüle 17275Ekli dosyayı görüntüle 17276Ekli dosyayı görüntüle 17277Ekli dosyayı görüntüle 17278Ekli dosyayı görüntüle 17279🙏🏻 @BaşkanOnline
@BaşkanOnline - Sistem
Kendi adamlarını yerleştirmek için makamı ehline teslim etmemek yanlıştır yönetimin bir an önce soruna el atması gerekir. Makam sahiplerinin şartlara uyup uymadığını kontrol etmek bizim mi görevimiz? Bir kez daha dikkatli olunması için rica ettik fakat durum sayın yönetimin pek dikkatini çekmemiş anlaşılan @BaşkanOnline

Mami02

💂🏻51. DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI💂🏻
Vatandaş
Teşekkür ederim, desteğinizi takdir ediyorum. Görevini layıkıyla yapmayanların sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğine inanıyorum. Birlikte hareket ederek, daha adil ve etkili bir yönetim için gereken adımları atmalıyız. Sayın yönetimin duruma en kısa sürede müdahale edeceğine inanıyorum 🙏🏻
Asıl ben teşekkür ederim her zaman doğrunun yanında olmak gerekir Bu konu hakkında sonuna kadar destekçinizim 🌹

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Kendi adamlarını yerleştirmek için makamı ehline teslim etmemek yanlıştır yönetimin bir an önce soruna el atması gerekir. Makam sahiplerinin şartlara uyup uymadığını kontrol etmek bizim mi görevimiz? Bir kez daha dikkatli olunması için rica ettik fakat durum sayın yönetimin pek dikkatini çekmemiş anlaşılan @BaşkanOnline
Kesinlikle katılıyorum. Makamları liyakatsiz kişilere teslim etmek sadece o makama değil, tüm sisteme zarar verir. Yönetimin bu duruma bir an önce el atması gerektiğini düşünüyorum.
Atamaları yapan kişilerin bunun gerçekleşeceğini bildiği halde neden atama yaptığını merak ediyorum dediğiniz gibi bu makamları kontrol etmek bizim görevimiz degil sayin yönetimin gorevdiir en kisa surede el atacagina inaniyorum Bu konuyu tekrar gündeme getirmekten çekinmeyeceğim. Desteğiniz için teşekkür ederim."

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Darbe dönemi olağanüstü hal makamlara atama yapmak için bir yeterlilik aranmaması gerektiğini düşünüyorum.
Başkan Olağanüstü hal dönemlerinde bile, makamlara atama yaparken yeterliliği göz ardı etmek kabul edilemez. Böyle bir durumun olmadığına eminim🙏🏻

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Bizde bu sorun hakkında birleştik zaten başkanım hep birlikte olursak bu sorunu düzeltebiliriz 🙏🌹
Birlikte hareket etmek, sorunları çözmek için en güçlü yoldur. Desteğiniz ve dayanışmanız için teşekkür ederim. Hep birlikte bu haksızlıkların üstesinden gelecek ve daha adil bir yönetim sağlayacağız. Parti ayırt etmeksizin yanımda durduğunuz için tekrar teşekkürler 🌹

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Oyunda böyle bir kural yok ne olursa olsun atama yapılırken yeterlilik olması gerekir. Yeterli kişilere verilmeyecekse makam boş kalsın daha iyi , tüm makamları elde tutmak için makamı yetersiz kişilere vermek ne kadar doğru olur?
Vallahi darbe dönemi, darbede başarılı olmuş. Oyun başkanı indirilmiş, gkk başkanı yoldan geçen birini valide yapabilir sen geç valisin der 😂😂boşverin anın tadını çıkarın.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Vallahi darbe dönemi, darbede başarılı olmuş. Oyun başkanı indirilmiş, gkk başkanı yoldan geçen birini valide yapabilir sen geç valisin der 😂😂boşverin anın tadını çıkarın.
Bu tür keyfi atamaların ve liyakatsiz yönetimlerin uzun vadede ne kadar zararlı olacağını hepimiz biliyoruz. bu durumun ciddiyetini göz ardı etmemek önemli.