Bb Vali Makamlarının İncelenmesi Hakkında (2 Kişi İçeride)

U S K A

Üye
Vatandaş
SAYIN YÖNETİM,

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde vali ve belediye başkanlarının görevlerine uygun davranmadıkları konusunda oyun yönetimine uyarıda bulunmuştum. Bu uyarının ardından, bahsi geçen kişiler görevlerinden alındı. Ancak, şu an tekrar benzer bir durumla karşı karşıyayız. Yerlerine atanan veya gözden kaçan kişiler arasında, şartlarına uygun olmayan benim gözlemlediğim beş kişi daha bulunuyor.

Görevdeki bu yöneticilerin, belirlenen şartlara uygun olup olmadıklarının detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğine inanıyorum.

Bu nedenle, bu makamları elinde bulunduran kişilerin şartlara uygunluğunun kontrol edilmesini ve uygun bulunmayan kişilerin görevden alınmasını talep ediyorum. Bu durumun, sağlıklı işlemesini sağlamak adına önem arz ettiğini düşünüyorum.. Ancak, bu şartlara uygunluk sağlanmadığı sürece, görevlerinin gerekliliklerini yerine getireceklerine dair ciddi şüphelerim var.

Bu durumu yeniden forumda gündeme getirmeyi ve gerekli adımların atılmasını düşünüyorum

Ektedir; Ekli dosyayı görüntüle 17275Ekli dosyayı görüntüle 17276Ekli dosyayı görüntüle 17277Ekli dosyayı görüntüle 17278Ekli dosyayı görüntüle 17279🙏🏻 @BaşkanOnline
@BaşkanOnline - Sistem
Eymen ne iyilik perisiymişsin be sanki yenileri atanamıyor