Bizi kadir abileriyle karıştırıyorlarAbim sen yenimi geldin. Sana buraya gel hakaretmi et dediler. Doğru söyle seni kim yolladı.
Bizi kadir abileriyle karıştırıyorlarAbim sen yenimi geldin. Sana buraya gel hakaretmi et dediler. Doğru söyle seni kim yolladı.
Bilgem abla yolladı Murat'ın kulağını iyi çek dediAbim sen yenimi geldin. Sana buraya gel hakaretmi et dediler. Doğru söyle seni kim yolladı.
Bilgem abla yolladı Murat'ın kulağını iyi çek dedi
kimse benim abim değil eymen yaşım 36 oldu ben abiyim merak etmeBizi kadir abileriyle karıştırıyorlar
Baskanonline bu durumu reddetmişti. dikkate alalımDarbe dönemi olağanüstü hal makamlara atama yapmak için bir yeterlilik aranmaması gerektiğini düşünüyorum.
yan çar ağlama hemenGeldi yine.Elemanlarla bir şey konuşulmuyor ki iki laf edince yazdıkları hemen bilgem gara Fatma öhhğoğö o kadar boşsunuz ki kulağınıza eğilip bağırsam beyninize o ses ulaşmaz
Ha ablamı bak korkarım ondan tamam sustum özür dilerim affedin
Kendini ana karakter sanıyor garibimyan çar ağlama hemen
kudurma hemenKendini ana karakter sanıyor garibim
Biraz geç yazınca şaşırdım bunun işi gücü yok yapmazdı böyle şeyler dedim sağol yanıltmadın benikudurma hemen
Eymen ne iyilik perisiymişsin be sanki yenileri atanamıyorSAYIN YÖNETİM,
Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde vali ve belediye başkanlarının görevlerine uygun davranmadıkları konusunda oyun yönetimine uyarıda bulunmuştum. Bu uyarının ardından, bahsi geçen kişiler görevlerinden alındı. Ancak, şu an tekrar benzer bir durumla karşı karşıyayız. Yerlerine atanan veya gözden kaçan kişiler arasında, şartlarına uygun olmayan benim gözlemlediğim beş kişi daha bulunuyor.
Görevdeki bu yöneticilerin, belirlenen şartlara uygun olup olmadıklarının detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğine inanıyorum.
Bu nedenle, bu makamları elinde bulunduran kişilerin şartlara uygunluğunun kontrol edilmesini ve uygun bulunmayan kişilerin görevden alınmasını talep ediyorum. Bu durumun, sağlıklı işlemesini sağlamak adına önem arz ettiğini düşünüyorum.. Ancak, bu şartlara uygunluk sağlanmadığı sürece, görevlerinin gerekliliklerini yerine getireceklerine dair ciddi şüphelerim var.
Bu durumu yeniden forumda gündeme getirmeyi ve gerekli adımların atılmasını düşünüyorum
Ektedir; Ekli dosyayı görüntüle 17275Ekli dosyayı görüntüle 17276Ekli dosyayı görüntüle 17277Ekli dosyayı görüntüle 17278Ekli dosyayı görüntüle 17279 @BaşkanOnline
@BaşkanOnline - Sistem
şşş sakinnnnBiraz geç yazınca şaşırdım bunun işi gücü yok yapmazdı böyle şeyler dedim sağol yanıltmadın beni
Tamam tamam hadi burayı sal artık diğer yerlere bir şeyler yaz popi olursun hadi canımşşş sakinnnn
asdasdasdasdasdasTamam tamam hadi burayı sal artık diğer yerlere bir şeyler yaz popi olursun hadi canım
eymeeennnnnnn
Efendim ?eymeeennnnnnn