DARBE KOMİTESİNE ULTİMATOM GELDİ ! (3 Kişi İçeride)

YÜREK MEDYA | HALKIN SESİ

HALKIN SESİ ADALETİN KENDİSİYİZ
Yasaklı Üye
Vatandaş
ÇOK GEÇMEDEN E Y M E N B S M'YE CEVAP GELDİ !

Darbe komitesine Ultimatom yönetim tarafından verildi !

Yönetim "Değerli BaşkanOnline oyuncuları,

Darbe komitesi tarafından yapılan atamaların makam yeterliliği taşımadığı tespit edilmiş olup;
İlgili kişilerin tespit edilip ve Darbe Komitesi tarafından görevden alınması için 13 Ağustos 2024 - 20.00 saatine kadar zaman verilmiştir.

İyi oyunlar dileriz." şeklinde bir yazı yazarak akşam saat 20.00'a kadar süre verildi ! Artık komite yanlış atama yaptığı tüm herkesi görevinden almak zorunda !

@BaşkanOnline Size Yürek Medya Olarak 2 Sorum Var !

1) Darbe Komitesi veya hiçbir kimse boş koltuklar olduğunda atama yapmazsa ne olacak ?
2) Komite saat 20.00'a kadar yanlış atamaların tamamı alınmaz ise ne olacak ?

YÜREK MEDYA - DARBE KOMİTESİNE ULTİMATOM

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Slm krdşm ben başkanonline. Bunlar olsa da olmasa da sen ağlayarak günlüğüne yazmaya devam edeceksin iyi çalışmalar
Aleyküm selam kardeşim komik duruma düşen sensin, bu arada günlüğüme kuşbaşı olarak geçtin. Ağlamaya gerek yok oyuna ya devam edip yayın yapın yada çok istediğiniz medyanızı kapatın bence :)

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Aleyküm selam kardeşim komik duruma düşen sensin, bu arada günlüğüme kuşbaşı olarak geçtin. Ağlamaya gerek yok oyuna ya devam edip yayın yapın yada çok istediğiniz medyanızı kapatın bence :)
Medya benim değil mi güzel kardeşim ister yayın yaparım ister kapatırım ister bakkal dükkanına çeviririm. Günlüğüne Kuşbaşının K sını büyük yaz

• Beğen
Tepkiler: F.T