Hayırlı ve Uğurlu olsun Başkanım. Çay içmeye uğrarım.Kuşbaşı Medya olarak medya hizmetlerimize kaldığım yerden devam edeceğim.
Röportaj işine farklı bir boyut getirerek röportaj yapılacak arkadaşlara dilerse röportajını anonim olarak yapma seçeneği sunmaktayız. ISO27001 Bilgi Gizliliği ve Güvenliği sertifikamız kapsamında tüm kişisel bilgileriniz tarafımızda saklı kalacaktır. Röportaj istekleri için oyun ya da forum içi DM'den ulaşabilirsiniz.
Ayrıca Role Play içinde Role Play projemizle bir günlüğüne yönetici olsaydınız bir günlüğüne oyun başkanı olsaydınız ve ya bir günlüğüne şu arkadaş olsaydınız ne yapardınız gibi konseptlerimizi de sizlere duyurmaktan büyük keyif duyuyorum.
Farklı konsept önerilerine de açığız.
Mekanın sahibi geri geldi bebeleri pistten alalım.
Sevgiler.
Haftaya Fatih TUTUK söyleşisi olur sizdeBiz kuşbaşı medya olarak tarafsız görünen taraflılarla söyleşi yapmıyoruz
Evet taraflı görünen taraflıdır kendisi tıpkı hepimiz gibiHaftaya Fatih TUTUK söyleşisi olur sizde
Teşekkür ederlz öncelikle fakat her medya kamu kuruluşu olduğundan saygı duyulmalıHiç kimse yürek medyanın yerini tutamaz. Azmin ve çaban için teşekkür mesutçuğum. (m yi küçük yazdım bilerek)
Davet ederken sizin gibi şerefli onurlu insanları aramızda görmek gurur verici diyordunuz ?Hayırlı olsun bıyıklı.Yeni gelmedik geri geldik diyorsun şu olaya bi çeki düzen ver ağzı olan konuşuyor.Eline kalemi alan medyacı oldu .
Evet öyle bilirim herkesiDavet ederken sizin gibi şerefli onurlu insanları aramızda görmek gurur verici diyordunuz ?
Herkeste sizi öyle bilirdiEvet öyle bilirim herkesi
Lafına dikkat et ne demeye çalışıyorsun sen haddini bil başkanHerkeste sizi öyle bilirdi
Ok başkan, sen anladıysan yeter bana 🫡Lafına dikkat et ne demeye çalışıyorsun sen haddini bil başkan
O dediklerin ima ettiklerini sana iade ediyorum taraflı medya patronuOk başkan, sen anladıysan yeter bana 🫡
Tamam başkan, sanki dediklerin bana öğüt olacak. Darbe sevicisinin lafını mı dinleyeceğim zannediyorsun ?O dediklerin ima ettiklerini sana iade ediyorum taraflı medya patronu
İster dinle ister kulak ardı et.Darbe sevici değil darbeyi yapan...Tamam başkan, sanki dediklerin bana öğüt olacak. Darbe sevicisinin lafını mı dinleyeceğim zannediyorsun ?
Demokrasiye karşı diliniz tutuldu ama bu arada darbeyi sen yapmadın sadece sevicilik görevini üstlendin yoksa bırak darbeyi ultimatom bile atamazsin sen hadi bbİster dinle ister kulak ardı et.Darbe sevici değil darbeyi yapan...
Kardeşim medya diyorsun bagimsizim diyorsun o zaman dediklerinin karşılığını ver adam ha darbeci ha karşıt bundan sanane sen medya isen haberini yap geç ne milletin görüşüne karışıyorsunDemokrasiye karşı diliniz tutuldu ama bu arada darbeyi sen yapmadın sadece sevicilik görevini üstlendin yoksa bırak darbeyi ultimatom bile atamazsin sen hadi bb
Bu kadar eminsen madem dünkü yazında neden Asil Türk'ün sinsi planı diye lanse ettin nasıl medyasin sen dün ne diyorsun bu gün ne diyorsun sözlerin bile çelişkili bence sen bu işi bırak rezil etme kendini kim neyine inanacakDemokrasiye karşı diliniz tutuldu ama bu arada darbeyi sen yapmadın sadece sevicilik görevini üstlendin yoksa bırak darbeyi ultimatom bile atamazsin sen hadi bb
Bağımsız medya ama her gün fikir değiştiriyor bu arkadaş bu işi beceremezKardeşim medya diyorsun bagimsizim diyorsun o zaman dediklerinin karşılığını ver adam ha darbeci ha karşıt bundan sanane sen medya isen haberini yap geç ne milletin görüşüne karışıyorsun
Seni Yürek Medya nin Tarafsızlık Bildirgesi konusuna alayım canım. Orda var bir kaç birşeyKardeşim medya diyorsun bagimsizim diyorsun o zaman dediklerinin karşılığını ver adam ha darbeci ha karşıt bundan sanane sen medya isen haberini yap geç ne milletin görüşüne karışıyorsun