Darbe Hakkında (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Az önce verilen uyarı ile bu komite uyarılalı 3 oldu. Birincisinde yapamadılar, ikincisinde yapamadılar bu kadar kez yapamayan üçüncü kez yine yapamaz.

Belli ki makam verecek kimseleri yok ve 30 kişilik makam açıkları var, bu da demek oluyor ki makamları muhalefetten birilerine vermek zorundalar ve forumda da gördüğümüz kadarıyla vermeyecekler.

Bu şekilde oyunun RPG'i zarar görecektir makamlara atama yapılamayacaktır.

Bu darbenin @BaşkanOnline tarafından durdurulması gerektiğine inanıyorum.

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Az önce verilen uyarı ile bu komite uyarılalı 3 oldu. Birincisinde yapamadılar, ikincisinde yapamadılar bu kadar kez yapamayan üçüncü kez yine yapamaz.

Belli ki makam verecek kimseleri yok ve 30 kişilik makam açıkları var, bu da demek oluyor ki makamları muhalefetten birilerine vermek zorundalar ve forumda da gördüğümüz kadarıyla vermeyecekler.

Sen peki ne zaman insanlara hakaret etmeyi bırakacaksın. Seni durdurmaları lazım önce abim

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

Genel Kurmay Başkanı sorunu çözeceğini belirtti.
Kimsenin talebi isteği üzerine darbe durdurulamaz.
Ancak koşullar bunu belirler.

Gereken uyarı zaten konuda nedenleri ile açıklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...