ATAMA YANLIŞLIĞI TEKRAR GÜNDEMDE ! (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YÜREK MEDYA | HALKIN SESİ

HALKIN SESİ ADALETİN KENDİSİYİZ
Yasaklı Üye
Vatandaş
BÜRKÜT PARTİSİ'NDEN E Y M E N B S M KONU AÇTI !

Açtığı konu'da Fatih TUTUK'UN atadığı kişilerden bahseden E Y M E N B S M;

"Geçtiğimiz günlerde açtığım konuyu hepiniz biliyorsunuz, tespitlerime göre makamını haketmeyen 5 adet kişi makam sahibi olmuştur. BaskanOnline'ın bu durumu düzeltmesini talep ediyoruz."

İfadelerine yer verdiği konuşmasına BaskanOnline'dan bir cevap gelmedi.

Yürek Medya olarak atanan kişilerin haketmediği yerlerde olduğunu ve şartları karşılamadığını bildiririz.

Yine de karar yüce yönetimin olup, verdiği karar son sözdür !

'Yönetim biziz istediğimizi atarız !' diyen kişilere cevabım; BaskanOnline'ın "Herkes şartları uyguladıktan sonra makam sahibi olabilir." sözüdür.

Bizlerinde talebi atanacak kişilerin şartlarına uygun olmasıdır. Şartları taşıdıktan sonra kimin atandığı kimseyi ilgilendirmemekle beraber bu durumda tarafsız olduğumuzu bildiririz. Tek isteğimiz, herkesin hakettiği yerde olmasıdır.

YÜREK MEDYA - BB VE ŞV KOLTUKLARI

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş

"Geçtiğimiz günlerde açtığım konuyu hepiniz biliyorsunuz, tespitlerime göre makamını haketmeyen 5 adet kişi makam sahibi olmuştur. BaskanOnline'ın bu durumu düzeltmesini talep ediyoruz."

Yürek Medya olarak atanan kişilerin haketmediği yerlerde olduğunu ve şartları karşılamadığını bildiririz.

'Yönetim biziz istediğimizi atarız !' diyen kişilere cevabım; BaskanOnline'ın "Herkes şartları uyguladıktan sonra makam sahibi olabilir." sözüdür.

Bizlerinde talebi atanacak kişilerin şartlarına uygun olmasıdır. Şartları taşıdıktan sonra kimin atandığı kimseyi ilgilendirmemekle beraber bu durumda tarafsız olduğumuzu bildiririz. Tek isteğimiz, herkesin hakettiği yerde olmasıdır.

Yürek Medya'nın, paylaştığım konuya ilişkin yaptığı haberi ve gündeme taşıdığı için teşekkür ederim. Konu, atama sürecinde liyakat ve uygunluk konusunda yaşanan sorunları içeriyordu ve bu durumun kamuoyuna duyurulması oldukça önemli. Makamını hak etmeyen kişilerin atanmasıyla ilgili uyarılarımı medyada yer vererek bu soruna dikkat çekmenize memnuniyetle karşılıyorum. Bu tür konuların geniş bir kitleye ulaşması, adil ve şeffaf bir yönetim sağlama yolunda önemli bir adımdır. Katkılarınız için tekrar teşekkür ederim.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş

Knk bunları görünce, okuyoruz zaten sen neden burda bırdaha yazdın ki bu haber değil bence. Adını koyamadığım başka birsey bu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...