Arda ve eno yu açıklayamayız, söyleyemeyiz.Kimse kimseye para basmasın. Tek bir hesabı kullanıyorum o da bu ayrıca arda terimi ve eno kim biriniz açıklasa aartık ?
Arda ve eno yu açıklayamayız, söyleyemeyiz.Kimse kimseye para basmasın. Tek bir hesabı kullanıyorum o da bu ayrıca arda terimi ve eno kim biriniz açıklasa aartık ?
HaydaaaaArda ve eno yu açıklayamayız, söyleyemeyiz.
harbi neden ban yedin alla alla yav bak sen su işe bende şaşırdım biliyon muGüzel olmuşta harbi neden ban yedim multi demek 2 hesap değil mi?
EvetGüzel olmuşta harbi neden ban yedim multi demek 2 hesap değil mi?
Kimse kimseye para basmasın. Tek bir hesabı kullanıyorum o da bu ayrıca arda terimi ve eno kim biriniz açıklasa aartık ?
Multi 2 hesap demek değil miiiiii??harbi neden ban yedin alla alla yav bak sen su işe bende şaşırdım biliyon mu
Multi 2 hesap demek değil miiiiii??
Evet evetMulti 2 hesap demek değil miiiiii??
Eee zar zor girebildiğim bu hesaptan başka hesabım yok neden oldu ?
Eee zar zor girebildiğim bu hesaptan başka hesabım yok neden oldu ?
robloxtan bağlanmışsın sanırımEee zar zor girebildiğim bu hesaptan başka hesabım yok neden oldu ?
Sana bağlı 4 de olabilir. Sen söyle kac varMulti 2 hesap demek değil miiiiii??
Kral bi hata olabilir kendinden eminsen düzelir ya takma bu kadarEee zar zor girebildiğim bu hesaptan başka hesabım yok neden oldu ?
Yok vallaha tek hesap bu varİtiraf et çözeriz hamzaaa
Araştırsana sen bi hemen iki dkKral bi hata olabilir kendinden eminsen düzelir ya takma bu kadar
Şakanın sırası değil haksız sebepten ban yedimSana bağlı 4 de olabilir. Sen söyle kac var
Yok vallaha tek hesap bu var
cümleleri devrik kullanıyor enoyla arda yazamıyordu bile onlar değil bu başka biri çözecem durYok vallaha tek hesap bu var
Yönetime ithamŞakanın sırası değil haksız sebepten ban yedim
Ya sjsjkssAnam babam ölsün de