İstanbul Valisi Olarak Göreve Başlamam Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan EMRE YILMAZ 1907
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Saygı Değer BaşkanOnline Yönetimimiz; Genel Kurmay Başkanımız Sn. @Fatih TUTUK Genel Başkanımız Sn. @bayulker ve Kıymetli Bakanlarımız, Kıymetli Valilerimiz, Kıymetli Belediye Başkanlarımız ve İstanbulumuzun Değeri 7 Tepeli Şehrimizin Hemşehrilerimiz ve Komşularımız İstanbul Valisi Olarak Göreve Başlamış Bulunuyorum. Bu Görevde iken Hepimiz birlikte çalışacağız Güzel İstanbulumuzu daha güzel kılabilmek adına Çalışmalarımıza Hızla Başlayacağız. Bu anlamda Bu Onurlu Göreve dahil eden Genel Kurmay Başkanımız Fatih bey Olmak Üzere İçişleri Bakanımız Kürşad beye Genel Başkanımız Oğuzhan Ülker'e ve Tüm istanbullulara Teşekkürü bir borç bilirim.

Emre Yılmaz 1907
İstanbul Valisi

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Kıymetli Hemşehirlilerim Merak etmeyin Eşit ve adil bir vali olacağım dislike atsanız bile 😉

• Beğen
Tepkiler: F.T
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Görevinizde Başarılar Sayın Valim.

Arda Ulaş ATEŞ
Özgürlük ve İrade Partisi
İSTANBUL 3.BÖLGE MİLLETVEKİLİ
Sayın ateş Çok teşekkür ediyorum Bir ara toplantı yapalım Sayın vekilim Belediye Başkanımız siz ve ben Şehrimiz için çalışmalarımız da neler yapıyoruz ne süreçteyiz görüşelim lütfen

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Biliyor musunuz Hani Ben Emre Gidiyorum Yorumları Yapanlar vardı. Geldim Bura-da-yım. Vallahi de buradayım Billahi de buradayım bakınız İstanbul çok Kıymetli bir şehir. Yöneticilik Yapmak sadece sözde yapmak değildir Eşit ve Adil olarak yapmak vardır bir de Sözde Yöneticilik yapmak kavramı vardır. Siz yani bana karşı olup Dislike yapan Hemşehrilerimiz üzülmeyin herkese eşit olunacak, bir vali olarak Vatandaşlarımıza Hemşehrilerimiz e hizmeti güzel yapacağız İstanbul vekillerimizin tamamı Ben ve Belediye Başkanımız Nasıl Güzel bir şehir yönetilir vatandaşa nasıl yaklaşıyor olacağız göreceksiniz. Elbette eksiklikler olacak ama güzel işler yapacağız. Öncelikle 39 ilçe nin sorumluluğu üzerimizde. O yüzden anlamayacağınız şeyler bunlar sizin Bürokrasi ve vatandaş nasıl birlikte çalışır göreceksiniz!

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Bu Tür etkinlikler benim için boş 😀 içi boş dünyanıza doluluk getireceğim. Hizmet ne demek temalı çalışmalar yapacağız. Yönetişim ne demek onu da konu alıp çalıştıracağız yani bi anlamda sizler öğrenci bizler siyaset arenasında öğretici olacağız hepinize saygılar 🙂
Kelime oyunu yapma bana çağırırim emrullahi yasaklar forumu sana

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...