Size en başında söyledik "Benimle oynama"
Darbe bitti güzel kardeşim nasıl bizlik birşey yokYa kanka sizlik bir şey yok neden üstünüze alınıyonuz ajdgkahskahdksb
Olabilir bu bitmediği anlamına gelmez bitti gitti heveslerini aldılarKanka neden bittiğinin farkındamısın ?
Eymen geliyom kelepçelerini çözecem
Çözecen satenEymen geliyom kelepçelerini çözecem
Darbe bitti fakat neden bitti ? sizlik bir şey yok siz sonlandırmadınız darbeyi bunun farkında olarak konu açın. Kendinize kahkaha attırmayınOlabilir bu bitmediği anlamına gelmez bitti gitti heveslerini aldılar
Geliom bekleÇözecen saten
Darbe seneryosu yönetim tarafında sonlandırılmıştır kısmını tek anlamişKanka neden bittiğinin farkındamısın ?
ASDGFASJHGDFASHJGDAS3. Sınıf Türkçe Okuduğunu Anlama Çalışmaları - Egitimhane.Com
3. Sınıf Türkçe Okuduğunu Anlama Çalışmaları - Egitimhane.Com Egitimhane.Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu.www.egitimhane.com
Tamam sensin kardeşim müsade edersen kutlamaya gidicemDarbe bitti fakat neden bitti ? sizlik bir şey yok siz sonlandırmadınız darbeyi bunun farkında olarak konu açın. Kendinize kahkaha attırmayın
He he git kutlamayaTamam sensin kardeşim müsade edersen kutlamaya gidicem
Güzelmiş3. Sınıf Türkçe Okuduğunu Anlama Çalışmaları - Egitimhane.Com
3. Sınıf Türkçe Okuduğunu Anlama Çalışmaları - Egitimhane.Com Egitimhane.Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu.www.egitimhane.com