Darbe Senaryosunun İyileştirilmesi (1 Kişi İçeride)

ErenA

EFELER Partisi
Vatandaş
Değerli Oyuncular ve Sayın Yönetim,

Son aylarda üst üste darbe denemeleri, başarısız darbeler ve olumlu sonuçlanan darbeler gördük. Darbe senaryosu her iki taraf içinde eğlenceli olduğu kadar aslında her iki tarafıda geren oyunun akışını bozan bir senaryo. Bu senaryoda Değişiklikler yapılması elzemdir. Kuvvet Komutanlarının aynı ay içinde msb ya da genelkurmay başkanı tarafından atanması darbeyi kolaylaştırmaktadır bu sebeple komutan atamalarının iyileştirilmesi ve farklılaştırılması gereklidir. En çok oy alan partinin, en çok puan kasan partinin ya da en yüksek başkanlık puanı kasan , en yüksek vergi puanı kasan oyuncularında bu sistemde kullanılabileceğini düşünüyorum. Bir diğer konu ise Darbenin Durdurulma senaryosunun iyileştirilmeside gerekmektedir. Darbe Sürekli akılda olan bir senaryo olmaktan çıkarılarak gerçekten amacı dahilinde kullanılmasına izin verilmesi ve buna göre kuralların yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öncelikle yönetim ekibini tebrik ediyorum. Oyunculara net bir şekilde maddi sebeplerden dolayı kapatıldığını söyledikleri için herkes buna saygı duyacaktır. Ne kadar darbeci tarafta da yer alıyor olsam darbe senaryosunun iyileştirilmesi gerektiğini savunuyorum. Darbe gerçekleşti fakat bazı arkadaşlarımız maaşlarını bile çekemeden ve keyfini çıkaramadan darbe sonlandı. Ve bu her darbe olduğunda darbe tarafı işini doğru yaparsa her zaman yönetim tarafından sonlanacak gibi gözüküyor. Bu sonlanırsa darbe gerçekleşme seneryosunun hiçbir geçerliliği kalmayacaktır.
Birde bundan sonra her dönem darbe söz konusu olacaktır. Ve buda işleri zorlaştıracaktır. Darbenin olup olmaması için makam sahiplerinin görevlerini yerine getirip getirmediği denetlenmeli eğer olumsuz bir sonuç ise yönetim darbeyi onaylamalıdır. Çünkü her ay darbe olmamalı. @BaşkanOnline