Denizli Spor ne alaka ?
Ediyor musun etmiyor musun
Ne alaka derken ?Denizli Spor ne alaka ?
Etmiyorum sen bana Spoiler verdin mi ?Ediyor musun etmiyor musun
Baya ne alaka, ya başka şehire bb yada mv olursan o zaman değiştirecek misin ?Ne alaka derken ?
Olmaz ama sürprizzzzzEtmiyorum sen bana Spoiler verdin mi ?
Kral sen olayı yanlış anlamışsın ben Denizlisporluyum 🫡Baya ne alaka, ya başka şehire bb yada mv olursan o zaman değiştirecek misin ?
aaaaaaKral sen olayı yanlış anlamışsın ben Denizlisporluyum 🫡
Blutv al, sıfırbir, sokağın çocukları, kıyma bu dizileri izlersin. Hatta eski bozkurt partisinden Beşir Başkan da sıfırbirde oynuyor.Ne bilim, ama netflix bana göre değil. Toplanıp hasbihal edelim
Ben hasbihal diyorum adam beni kötü yola sokuyorBlutv al, sıfırbir, sokağın çocukları, kıyma bu dizileri izlersin. Hatta eski bozkurt partisinden Beşir Başkan da sıfırbirde oynuyor.
Amcoğlu ne kötü yolu. İzleki beşir başkan para kazansın. Burdan bir abime de selamlar olsun. İyi adamdı yazık oldu üzüldüm onadaBen hasbihal diyorum adam beni kötü yola sokuyor
Bekir başkan para kazanacak ben... (Ban yememek için devamını getirmedim)Amcoğlu ne kötü yolu. İzleki beşir başkan para kazansın. Burdan bir abime de selamlar olsun. İyi adamdı yazık oldu üzüldüm onada
Kank bu diziler mafya dizisi kotu dizi değil ha. Beşir abimi tanıon mu senBekir başkan para kazanacak ben... (Ban yememek için devamını getirmedim)
Yooo tanımıyorum (Mafya olacaktık............................... Mahvolduk.)Kank bu diziler mafya dizisi kotu dizi değil ha. Beşir abimi tanıon mu sen
Hiçbir şey açmaa yarın açacağım konuyu bekle@Hamza Bilal DİNLENMEZ sen medya açmıyorsqn Lafazan TV kuracam
Sahiden iyi mi geceler.... (Dramatize)İyi geceler başkanlar
Hiçbir şey açmaa yarın açacağım konuyu bekle