E
Emirhan'
Ziyaretçi
Kendine iyi bak daha da muhattap olmayalim
Atsın bahane. Küfür etmek yasakmış. Hem konuyla ne alakası var onu anlamadımBenlik sorun yok @Kadir Aydın senlikte sorun yoksa semih atsin buraya senle olan konusmayi
Emirhan raporladım krdşm
Alıştım zaten birsey olmaz savunmamizi yaparizEmirhan raporladım krdşm
Sonuçta şerefimizle girdik yine şerefimizle tek başımıza kaybederiz0.2 prnck
Onlardan yana sıkıntı yok abi.@P A R G A L I @E M İ R H A N gidin kavganızı tartışmanızı özelden yapın bu mevzuların konuşulması gereken yer burası değil yarın bir gün bir birinizin yüzüne bakacak hal bırakın kendinize burası sanal bir mecra değmez bir birinizi kırıp dökmeye
Sıkıntı onların adına benlik durum değilOnlardan yana sıkıntı yok abi.
Haklısın coskun abi dc bakSıkıntı onların adına benlik durum değil
misal ben kadire hala hergün küfür ediyorum aslkşfsdlkfskdlşgsd umrumdamı mesela değil alşskdskdflşsdklşgskldşgAtsın bahane. Küfür etmek yasakmış. Hem konuyla ne alakası var onu anlamadım
Senin o iş olmazzzzzzHaklısın coskun abi dc bak
Nasıl olur o işSenin o iş olmazzzzzz
Mesela Efe, hergün benden bir ton hakaret küfür yiyor, yerın dıbıne sokuyorum umurumda mı değil ajsjsjsjsjmisal ben kadire hala hergün küfür ediyorum aslkşfsdlkfskdlşgsd umrumdamı mesela değil alşskdskdflşsdklşgskldşg
SağolBaşın sagolsun
Yemediği laf kalmadı utanmasıda yok umrundamı değil heldldldldldldMesela Efe, hergün benden bir ton hakaret küfür yiyor, yerın dıbıne sokuyorum umurumda mı değil ajsjsjsjsj
Dur Genel chattaki çocuk geldi aklıma sjsjsjsjsYemediği laf kalmadı utanmasıda yok umrundamı değil heldldldldldld