E
Emirhan'
Ziyaretçi
Yok olunca gelmeyecek olan pişmanlık hissi diye yorumluyorumal onu
ben sana daha iyisini vereyim
Yok olunca gelmeyecek olan pişmanlık hissi diye yorumluyorumal onu
ben sana daha iyisini vereyim
senin yorumlayacabilecek kadar şeyin var mı yaYok olunca gelmeyecek olan pişmanlık hissi diye yorumluyorum
Neyi????senin yorumlayacabilecek kadar şeyin var mı ya![]()
bilgisiNeyi????
Senin ileriyi göremeyeceğin kadar varsenin yorumlayacabilecek kadar şeyin var mı ya![]()
H tmbilgisi
ahahshshssh aynennnnn kardeşimSenin ileriyi göremeyeceğin kadar var![]()
Gökbudun olmasa yada Göktürk olmasa sen
Göktürk'ü bugünlere herkesin emeği getirdi benim de emeğim varGökbudun olmasa yada Göktürk olmasa sen
Senin yok, Bilgem teyzemin var. Sen kimsin derhal yıkıl karşımdan. Bilgem teyzemin yaptıklarını çalmaGöktürk'ü bugünlere herkesin emeği getirdi benim de emeğim varAsıl Türk Budun olmasa sen ne olurdun orası muamma
Kardeşim suana kadar hangi secime girmisim bak bakayim budundakilere sor istersen beniGöktürk'ü bugünlere herkesin emeği getirdi benim de emeğim varAsıl Türk Budun olmasa sen ne olurdun orası muamma
doğru doğru onun zamanındayken de o hep öyle derdiSenin yok, Bilgem teyzemin var. Sen kimsin derhal yıkıl karşımdan. Bilgem teyzemin yaptıklarını çalma
Seni kaale bile almıyorum Emirhan sen kimsin sana artistlik taslayayım benle özel bir problemin varsa telefon numaram var ararsın konuşuruz burda ağlamana gerek yokKardeşim suana kadar hangi secime girmisim bak bakayim budundakilere sor istersen beniturandan beri benle olan adamlarla bana artistlik taslama
nası yani 9-10 isimli birisi göktürkü ben büyüttüm yazıklar olsun kapatılması talep ediyorum partinin demişti dmwkwnsmsmGöktürk'ü bugünlere herkesin emeği getirdi benim de emeğim varAsıl Türk Budun olmasa sen ne olurdun orası muamma
Partindekiler olmasa hicbirsey basaramayacaksij semih bosuna tatava yapma kaale almaman cok dokundu bana tuhSeni kaale bile almıyorum Emirhan sen kimsin sana artistlik taslayayım benle özel bir problemin varsa telefon numaram var ararsın konuşuruz burda ağlamana gerek yok
Partimdekiler olmasa kendime 1 oy mu atacağım emirhan ayrıca benim adaylıklarımda kendim değil partimle beraber karar verdik hadi git ötede ağla günlüğüne falan yaz tozpembe seniPartindekiler olmasa hicbirsey basaramayacaksij semih bosuna tatava yapma kaale almaman cok dokundu bana tuh
Ahsnmadnsbmasnahshahdnası yani 9-10 isimli birisi göktürkü ben büyüttüm yazıklar olsun kapatılması talep ediyorum partinin demişti dmwkwnsmsm
Sen hainin tekisin laf tutmayı dahi beceremiyorsun 3 yaşındaki çocukla kapışırsın shshshshshssHa sunuda söyleyeyim ben hainlik yapmam haberin olsungelip bugun küfür edersin yarin gul atarsin demeyin sakın