Sen bide valoyu gör 100k envanterefe coc klana gelmişsin o hesap ne hayatsız

Sen bide valoyu gör 100k envanterefe coc klana gelmişsin o hesap ne hayatsız
geçen yenge bunu dövmüş bütün parayı valoya yatırıyor diyeSen bide valoyu gör 100k envanter![]()
He ya hiç sorma izin alıyok artık karttan 5 10 çekerkengeçen yenge bunu dövmüş bütün parayı valoya yatırıyor diye
wnwkqkwkekHe ya hiç sorma izin alıyok artık karttan 5 10 çekerken
Beni Karıştırmayın liseli ergen kavgalarınıza herkes bı yerlere kendi emeği ile gelirGöktürk'ü bugünlere herkesin emeği getirdi benim de emeğim varAsıl Türk Budun olmasa sen ne olurdun orası muamma
asıl yazmış coşkun abi asil değilBeni Karıştırmayın liseli ergen kavgalarınıza herkes bı yerlere kendi emeği ile gelir
oyunu kebaba kaydır çabuk yoksa ayağını kaydırırızOyunu kuşbaşı medyaya verene kuşbaşı ısmarlanacaktır tşkler
NsjsjjsjjsjnsBeni Karıştırmayın liseli ergen kavgalarınıza herkes bı yerlere kendi emeği ile gelir
Heee biz değil yani anlaşıdı tamaaaammasıl yazmış coşkun abi asil değil
Bunlar hazira kondu nasil olacaakBeni Karıştırmayın liseli ergen kavgalarınıza herkes bı yerlere kendi emeği ile gelir
Hazıra da konmadilar aylardır mücadele ediyorlar bak Göktürk den kaç parti çıktı ortaya bı say EmirhanBunlar hazira kondu nasil olacaak![]()
Ben ona parcalanma diyorumHazıra da konmadilar aylardır mücadele ediyorlar bak Göktürk den kaç parti çıktı ortaya bı say Emirhan
Olsun sonuçta aylardır vaar olan bir parti önemli olan süreklilik başarı ve istikrar onca ittifak kuruldu parçalandı ama şükür bir ittifak var ki aylardır kök söktürüyor ve herkes bu ittifaka dahil olmaya çalışıyor.Diriliş ittifakı yoluna emin adımlarla ve 4 parti olarak devam edecektirBen ona parcalanma diyorum
bekir üzgünOlsun sonuçta aylardır vaar olan bir parti önemli olan süreklilik başarı ve istikrar onca ittifak kuruldu parçalandı ama şükür bir ittifak var ki aylardır kök söktürüyor ve herkes bu ittifaka dahil olmaya çalışıyor.Diriliş ittifakı yoluna emin adımlarla ve 4 parti olarak devam edecektir
Bekir üzülmez onlar kararını verdiler herkes yolunda yürüyor şimdi Severim Yenilikçi Demokrasinin ayrı yeri var bende dostluklari baki bendebekir üzgün