B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Oy benim değil mi güzel kardeşim alenen söylüyorum işte kime verdiğimiOlur mu öyle iş?
Oy benim değil mi güzel kardeşim alenen söylüyorum işte kime verdiğimiOlur mu öyle iş?
SjsjsOyu nası değiştirecez yaw kadiri sonradan gördüm
Yarın itiraz edecem ama güç toplamam lazım o yüzden uyuyom@AVNİ (V2) aramızda kalsın kazanıyoruz (şüpheli)
tamam (uyurken yazma yeteneğini bana öğretirmisin)Yarın itiraz edecem ama güç toplamam lazım o yüzden uyuyom
Tamam (son ses şarkı dinlerken bildirim gelirse açılıyor o özellik)tamam (uyurken yazma yeteneğini bana öğretirmisin)
En sevdiğimiz şeyArkadaslar benı seçerseniz, tamamen taraflı olup herkesin hakkında olumsuz haber yapıcam.
Ali keremin hakkıydıSeçim bitmiş Kadir Aydın mı medyanın yeni sahibi
kadir daha güzel yönetir boşverAli keremin hakkıydı
Tmkadir daha güzel yönetir boşver
sen adamsınMerhaba Sevgili Destekçilerim
@bekircann
@İsmail1881
@Toprak
@Ahmet Reis.
@Cem60
Dün istemeden aday olduğum medya seçiminde ben de varım dedim ve 6 oy aldım! Her bir oyu bir zafer olarak görüyorum, çünkü 5 kişi destekledi beni. Size çok teşekkür ederim, bu küçük adımlar büyük sonuçlara yol açar!
Sevgiler
🫡
Vay Çok teşekkürler sende adamsınsen adamsın
Şu forumda senden daha araştırmacı birini görmedim Eymen başkanım. Yanlış atamalar konusundaki titiz çalışmanı araştırmacı medya alanına aktarsan açık ara en başarılısı sen olursunMerhaba Sevgili Destekçilerim
@bekircann
@İsmail1881
@Toprak
@Ahmet Reis.
@Cem60
Dün istemeden aday olduğum medya seçiminde ben de varım dedim ve 6 oy aldım! Her bir oyu bir zafer olarak görüyorum, çünkü 5 kişi destekledi beni. Size çok teşekkür ederim, bu küçük adımlar büyük sonuçlara yol açar!
Sevgiler
🫡
Teşekkürler Medya dünyasında bu titizlikle çalışırsam, belki de bir gün araştırmacı rock yıldızı olurum!Şu forumda senden daha araştırmacı birini görmedim Eymen başkanım. Yanlış atamalar konusundaki titiz çalışmanı araştırmacı medya alanına aktarsan açık ara en başarılısı sen olursun