Ama yalan yok @Kadir Aydın başkanımın yürek Medya patronu olduğu evreni de merak ediyorum. O zaman da sıkı takip ederim burayı. Eğlenceli olur diye düşünüyorum
@B A Y - Z oyunu sana vermis bdbddbİtiraz ediyoruz cekilen adamlar olmasına ragmen seçim tekrarlandi
Ama yalan yok @Kadir Aydın başkanımın yürek Medya patronu olduğu evreni de merak ediyorum. O zaman da sıkı takip ederim burayı. Eğlenceli olur diye düşünüyorum
Medya sahibinin oy vermesi yanlış. sonuçta kendi medyası ve o zaman seçimin ne anlamı var direkt versin istediği kişiye hesabını@B A Y - Z oyunu sana vermis bdbddb
KatılıyorumMedya sahibinin oy vermesi yanlış. sonuçta kendi medyası ve o zaman seçimin ne anlamı var direkt versin istediği kişiye hesabını
@B A Y - Z acıklama bekliyoruzKatılıyorum
Gerçekten de, medya sahibinin oy kullanması seçimlerin tarafsızlığını sorgulatabilir. Eğer medya sahibi bir adaya oy veriyorsa bu durum seçim sonuçlarının adil ve objektif olduğunu göstermez. Şeffaf ve adil bir seçim için medya sahiplerinin tarafsız kalması önemlidir.🫡
Secimin yenilenmesini talep ediyoruz!!@B A Y - Z acıklama bekliyoruz
Katılıyorum seçim yapmaya gerek yoktu o zaman verseydin direkt Emirhan'a hep popüler olma çabaları işteMedya sahibinin oy vermesi yanlış. sonuçta kendi medyası ve o zaman seçimin ne anlamı var direkt versin istediği kişiye hesabını
Kazandığı gibi medyayı kapatacak kralım sek erkekKım kazanıyor ben mi , seçimde ne zaman bitecek, bitti mi bittiyse verin medyamı. İşlerim var
bunada aciklama bekliyoruzKatılıyorum seçim yapmaya gerek yoktu o zaman verseydin direkt Emirhan'a hep popüler olma çabaları işte
niyeTarafsız Seçim, Adil Kazanım! Medya Sahibi Taraf Olmasın!!!
eski medya başkanı da oy kullanmiş
adil bir seçim tarafsızlık gerektirir. Medya sahibinin oy kullanması sürecin objektifliğini zedeler. Herkesin eşit şansa sahip olduğu bir yarış için tarafsız kalınmalı!🫠🫠
bir acıklama gelmedi bay z denİtiraz ediyoruz ilk seçimdeki sonuclar kabul edilsin
Bak adami tutmussun saten sana oy vermiş bddbdjdnİtiraz ediyoruz ilk seçimdeki sonuclar kabul edilsin
İtiraz ediyoruz ilk seçimdeki sonuclar kabul edilsin
al sana omgadil bir seçim tarafsızlık gerektirir