OMGal sana omg
OMGal sana omg
hesap silme talebini geri alabiliyon mu
Aldimhesap silme talebini geri alabiliyon mu
ooooooo tamammmmm (mutluluk göstergesi)
ooooooo tamammmmm (mutluluk göstergesi)
Kardeşim, medya senin olabilir ama adalet hepimizin! Seçim şeffaf olsun herkes kazansınKardeşim bahane ben kazandım verin medyamı. Patron benim, medya benim haydi
Kazanan benim arkadaş. Banane adalet yerini bulacaksın medyamı verin. Liyakat nerde burda hani soruyorum sizlereKardeşim, medya senin olabilir ama adalet hepimizin! Seçim şeffaf olsun herkes kazansın
vaatlerin ne medyayı alınca takipteyizKazanan benim arkadaş. Banane adalet yerini bulacaksın medyamı verin. Liyakat nerde burda hani soruyorum sizlere
Hamza Bilal Dinlenmez- B A Y Z şuan kaybolduKardeşim bahane ben kazandım verin medyamı. Patron benim, medya benim haydi
Seçim tekrarlansin @B A Y - Z Neden oy kullandi ?Kazanan benim arkadaş. Banane adalet yerini bulacaksın medyamı verin. Liyakat nerde burda hani soruyorum sizlere
Tamamen taraflı olmak, herkesin hakkında kötü haber yapmak, sallamak. Kaos çıkartmak. Kaos çıkaranın yanında durmak. Ortalığı karıştıranın ve karıştıralım yanımda durmak. Ve daha nıcelerivaatlerin ne medyayı alınca takipteyiz
medyanın adi değişecek mi hocamTamamen taraflı olmak, herkesin hakkında kötü haber yapmak, sallamak. Kaos çıkartmak. Kaos çıkaranın yanında durmak. Ortalığı karıştıranın ve karıştıralım yanımda durmak. Ve daha nıceleri
Şuan gündeminde yok.medyanın adi değişecek mi hocam
peki tekrar hamza bilal dinlenmez - B A Y Z başkanımızı yanında işe alacak mısın ahdhwhxjwmfkekŞuan gündeminde yok.
Çok ilgilisin herhaldepeki tekrar hamza bilal dinlenmez - B A Y Z başkanımızı yanında işe alacak mısın ahdhwhxjwmfkek
Talebi ve isteği doğrultusunda değerlendirilir hocampeki tekrar hamza bilal dinlenmez - B A Y Z başkanımızı yanında işe alacak mısın ahdhwhxjwmfkek