Adaylıktan çekilmek için bildirge yazdınızKim dedi onu acaba?
Adaylıktan çekilmek için bildirge yazdınızKim dedi onu acaba?
Çekildim mi ?Adaylıktan çekilmek için bildirge yazdınız
bi dur be sende sürekli kopyala yapıştırSevgili Arkadaşlar,
Adaylığımın, çekilme kararım açıklanmadan önce silinmiş olması, seçim sürecinin ne kadar adaletsiz ve şeffaflıktan uzak olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu tür bir hareket, sadece sürecin ciddiyetini ve adaletini sorgulatmakla kalmaz, aynı zamanda seçimlerin meşruiyetini de zedeler.
Adaylığımın silinmesi tüm sürecin ne kadar manipüle edildiğini açıkça gösteriyor. Bu durum, seçimlerin yeniden değerlendirilmesi ve gerçek adaletin sağlanması gerektiğini ortaya koyuyor.
Adaletsizliğe karşı sesimizi duyurmaya devam edeceğiz ve sürecin şeffaf ve adil bir şekilde ilerlemesi için mücadele edeceğiz.❗️❗️❗️
Yok bu farklıbi dur be sende sürekli kopyala yapıştır
Yürek Medyayı direkt kapatsın bayzMedya boş iş demişlerdi de inanmıştım en doğrusunu yapmışım boş iş
İlk seçimi ele alıyoruzya ne uzattını be arkadaşım kadire verdik oyları kazandı bitti işte
@B A Y - Z bu oyunculara kıyma yapma bunuOyunu bırakıyoruz bayz gitmeden de donus yapmıyoruz @E Y M E N B S M
Öyle bir medya mı var bence biraz magazin sayfası gibiYürek Medyayı direkt kapatsın bayz
AdalettttYürek Medya Patronu ben değlim @E M İ R H A N dır
Patron sen değilsen emirhan olduğuna nasıl karar verdin eski başkandın ya senYürek Medya Patronu ben değlim @E M İ R H A N dır
Özelden şifreyi veriyorumAdaletttt
Oyunu bırakıyoruz bayz gitmeden de donus yapmıyoruz @E Y M E N B S M